· 2019. december 12. 8

Meglepetés: Mégis lesz Open Road Fest 2020-ban

Induljon a buli!

Pár hete még arról szóltak a hírek, hogy megszakad a hagyomány, és elmarad a Harley-Davidson balatoni találkozója. A rajongók nem hagyták annyiban a dolgot....
Örömmel adta hírül a Harley-Davidson, hogy hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja, az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között zajlik a szokásos helyszínen - Alsóörsön a Pelso Campingben. - Noha korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket.
{{articleGallery[24140].caption}}
Többen írták, hogy a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje és hogy négy napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok. Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön.

Open Road Fest 2020 - Nem szakad meg a hagyomány

Örömmel jelentjük, hogy 2020-ban sem kell lemondanunk a „Feel the Freedom” életérzésről, ugyanis a beérkezett igényeket, véleményeket követve vadonatúj koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk - mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.
{{articleGallery[24142].caption}}
További részletek hamarosan várhatóak, tehát érdemes lesz követni az esemény Facebook-oldalát, ahol elsőként fogják megosztani az újdonságokat.