· Képek: SportMotor-archív/Balusk8 · 2020. június 26.

Pályanap a Slovakiaringen

Csak semmi tumultus!

Korlátozott számú résztvevővel, mégis kimondottan kedvező áron zajlik a Slovakiaring következő, hétvégi pályanapja. Csak két ilyen lehetőség lesz az egész szezonban – nem érdemes kihagyni.
Kizárólagos, magyar motoros nyíltnap és több klubverseny lesz a villámgyors pályán jövő vasárnap, azaz július 5-én. Mivel hétvégi rendezvény, és a Slovakiaringen idén csak két ilyen lehetőség lesz, garantáltan hamar elfogynak a szabad helyek. Csupán 120 motoros vehet részt a három csoportra (kezdő, haladó, gyors) osztott mezőnyben, ezért érdemes időben kapcsolnod, ha nem szeretnél lemaradni a különleges nyíltnapról.

Motoros nyíltnap a Slovakiaringen

Elővételi akcióban ez a rendezvény az egyik legolcsóbb motorozási lehetőség a Slovakiaringen, ráadásul a korlátozott létszámnak köszönhetően szellősebbek lesznek a csoportok, emellett pedig pedig biztonságosabb, egyszersmind élvezetesebb a pályázás.
{{articleGallery[25821].caption}}
A kezdő csoportba azok a pályázók nevezhetnek, akik közel utcai technikával, hobbiból karistolják a rázóköveket, de szeretnének kipróbálni egy új versenypályát. Ők a sok-sok szabadedzést kiegészíthetik egy „Tehetségkutató” versennyel is, ahol díjazzák is a 600-as mezőny leggyorsabb felfedezettjeit, valamint az ezresek kiemelkedő tehetségeit. Természetesen ez a kezdőknek szól, ezért a versenyen lesz egy köridőhatár, s aki ennél gyorsabb, az nem indulhat. Emellett a haladóknak, valamint a versenyzőknek is lesz szabadedzés, időmérés és klubverseny – a részleteket és a jelentkezés feltételeit megtaláljátok az esemény hivatalos honlapján.