· 2020. augusztus 3. 7

Újabb pályanapok több helyszínen

Vár a pálya!

Két kedvező árú pályanap is lesz a következő hetekben, ráadásul az elsőn kifejezetten a kezdőket várják. A résztvevők száma korlátozott, szóval nem árt időben lecsapni a szabad helyekre.
Először most hétvégén, a Pannónia-Ringen várják a pályázással éppen csak kacérkodó motorosokat, ahol – mint írták – lehet hozni szép számmal kezdő barátot, félénken motorozó barátnőt, hiszen öt (!) felkészült oktató várja őket.

Nyílt napok a Pannonia- és Slovakiaringen

Egy trénerre legfeljebb négy motoros jut, így biztosan jut elég figyelem mindenkire a másfél órás elméleti és kétórás gyakorlati képzésen. Ráadásul senki nem kockáztat a részvételi díj befizetésével, mert a program rossz idő esetén elmarad, azaz nem kell esőben köröznöd, ha tartasz a vizes aszfalttól vagy egyszerűen csak nem szeretnél teljesen elázni a tréningen.
{{articleGallery[26272].caption}}
Ugyanitt, másnap kilenctől nyílt napot tartanak, mely végén – délután négytől – endurance-versennyel koronázzák meg a programot. Mindkét eseményre itt tudsz jelentkezni. Ha valamiért lemaradnál róla, augusztus 31-én a Slovakiaringen pótolhatod, ugyanis ekkor rendezik az idei utolsó nyílt napot a felvidéki pályán.
{{articleGallery[26273].caption}}
Hogy garantáltan kipihenten ülj motorra, már vasárnap este elfoglalhatod a helyed, másnap pedig reggel kilenctől indul a program, de csak az első 120 jelentkező részére, ugyanis csak ennyi jegyet értékesítenek a nyílt napra. Erre szintén a Pályamotorozás oldalán tudsz regisztrálni.