· 2020. július 10. 9

Pannonia-találkozó most hétvégén!

Pancsik a parton

A járványhelyzet lecsengésének egyik legnagyobb előnye, hogy végre elkezdődhetnek a szabadtéri tömegprogramok, mint például a ma nyitó, háromnapos Pannonia Weekend. Íme, a találkozó részletei!
Noha a korlátozások miatt ezúttal elmarad a Pannonia MGTSZ Oldtimer Weekendjének és P20-, P21-találkozójának felvonulása, de ettől függetlenül nagy szeretettel várják a márka rajongóit Velencén, a Drótszamár kempingben. A már megszokott, családias hangulat garantált, miként az is, hogy szebbnél szebb veteránokban gyönyörködhetsz a jól ismert helyszínen. További információ és részletek: Pannonia MGTSZ.hu

Pannonia-találkozó Velencén

Idén – szintén a veszélyhelyzet miatt – nem készült új reklámfilm, pedig mindig minőségi munka kerül ki a srácok keze közül, elég csak a korábbi klipekre gondolni, mint a „45 éve zárt be a Pannonia gyár”:
Mindenkit szeretettel vár a szervező Pannonia MGTSZ, aki rajong a magyar motorokért, esetleg ilyennel is jár, és eltöltene egy remek hangulatú hétvégét a Velencei-tó partján, a Drótszamár kempingben.