· 2018. december 6. 4

Érik a Hamilton-Rossi-összecsapás

Rossi: Próbáld ki magad a ranchen!

A hétvégén zajlott superbike-teszt után újra motorra ül Hamilton, mégpedig a hírek szerint Tavulliában, Rossi vendégeként.
Nyílt titok, hogy Hamilton él-hal a motorokért, csakúgy, mint Vettel vagy éppen Raikkönen. Ezt bizonyítja a szombati, Jerezben tartott pályanap is, ahol Lowes edzette a Formula-1 idei világbajnokát egy ezres Yamahával. Akkor úgy tűnt, hogy egyszeri alkalomról volt szó, ám az utóbbi napokban sorra jöttek az üzenetek Hamiltontól és Rossitól, melyek arra utalnak, hogy hamarosan találkozik a két nagyágyú.
{{articleGallery[20274].caption}}
- Hamilton gyakran üzen nekünk - mindig agyondicséri a GP-t és a pilótákat. Azt hiszem, muszáj lenne eljönnie a pályánkra, Tavulliába! - reagált Rossi Hamilton dicsérő szavaira. Nagy meglepetésre a válaszra sem kellett várnunk, melyben a brit autóversenyző gyakorlatilag elfogadta a meghívást. - Tisztelem, becsülöm a pilótákat, és nagyon szeretnék motorversenyen indulni, de bevallom őszintén: gyorsabbak nálam, szóval maradok a négykeréknél és mellette a privát motorteszteknél. Persze ettől függetlenül érdekel a dolog, szóval Vale, muszáj mielőbb kipróbálnom a ranchet! - üzent vissza az ötszörös világbajnok.