· 2019. augusztus 15. 4

Amatőrök és profik is tesztelhetik tudásukat

Gyerünk a Slovakia Ringre!

Hétről hétre szervez klassz programokat a Pályamotorozás csapata - ezúttal a gyors, mégis technikás Slovakia Ringre várják a sportmotorozás megszállottjait.
Pompás nyár végi kikapcsolódás lesz a jövő héten zajló pályázás, ahol profik és kezdők is tökéletes körülmények között körözhetnek a kifejezetten tempós Slovakia Ringen.

Nyílt napon tesztelhetitek tudásotokat

Augusztus 19-én, hétfőn reggel 9 órakor nyitják ki a pálya kapuit, és este 18 óráig róhatjátok a köröket a majdnem hat kilométer hosszú aszfaltcsíkon. A pályanappal egy időben rendezik meg a TISSOT Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Bajnokság és Yamaha Kupa futamait is, így nézőként is érdemes ellátogatni a Győrtől 45 km-re fekvő ringre - a belépés a közönség számára természetesen ingyenes.
{{articleGallery[22836].caption}}
Ami a motoros programokat illeti, három csoportba osztják majd a nevezőket. A Tehetségkutatóba válogatják be a csaknem utcai technikával pályára lépőket, és csak hobbiból neveznek futamokra. Részükre nem kötelező a licenc, hiszen ez a nap egy nagyszerű buli lesz valamennyi résztvevőnek, ugyanakkor a 600-as mezőny leggyorsabb felfedezettjei és az ezres kategória kiemelkedő tehetségei is díjat kapnak.
Aki már nem kezdő a versenyzés világában, arra a Magyar Kupa futamai várnak, viszont itt már elvárják a tömegsport licencet vagy a napi rajtengedély kiváltását. Ebben az osztályban, valamint a profiknak szóló Országos Bajnokságban egyaránt a 300-as, 600-as és ezres géposztályokban hirdetnek majd győzteseket. Legyetek minél többen, információért pedig látogassatok el a rendezvény honlapjára - jó motorozást, jó versenyzést kívánunk mindenkinek!