· 2020. augusztus 4. 4

Lencsevégre kapták a 2021-es G 310-et

Új ruhában

Elcsípték a 2021-es G 310 R-t és GS-t, és a képeket látva úgy fest, igencsak végleges változatokról van szó. Valószínűleg az Euro 5 norma a módosítások oka, de persze nem csak az erőforrás változik.
A BMW által tervezett és a TVS által gyártott G 310 család nagy karriert futott be az öreg kontinensen, így nem csoda, hogy máris költöttek némi pénzt az utód elkészítésére.
{{articleGallery[26255].caption}}
Az már biztos, hogy tisztább üzemű lesz a 313 köbcentis egyhengeres, de emellett az idomzatot is átrajzolták, sőt a tulajdonosok egyik leggyakoribb panaszát is sikerült orvosolniuk. Többen zsörtölődtek ugyanis, hogy a gumiágyazású fényszóró kissé rezeg, és ez zavarja a sötétben motorozókat, ezért a 2021-es változatban már vadonatúj LED-lámpa mutat utat az éjszakában.
{{articleGallery[26254].caption}}
Mivel ezek csak az első fotók, az egyelőre nem derült ki, hogy változik-e az eddigi csúcsteljesítmény, illetve forgatónyomaték (28 Nm és 34 LE). Viszont a képek alapján marad a sajátos elrendezés, azaz továbbra is felcserélve találjuk a befecskendezőt és a kipufogót: ott van a leömlő, ahol egy átlagos motoron a karburátort keresnénk és fordítva.