· 2019. november 12. 40

Remek grafikák az ismert magyar iparművésztől

Csináltass egyedi sisakot!

Tomi 1986-ban vette kézbe először a szórópisztolyt és - szerencsénkre - azóta sem engedte el, hiszen a mai napig az egyik legismertebb hazai airbrushművészek közé tartozik.
Azt is tudhatjuk róla, hogy elvégezte az Iparművészeti Főiskola fotószakát, s - fotórealista stílusban - vászonra is fúj egyedi képeket szórópisztollyal.

Remek grafikák az Ismert magyar iparművésztől

A sokoldalú művészt nemrégiben felkérték, hogy vegyen részt egy nemzetközi LEGO-festés pályázatán, ahol minden induló a játékgyártó paneljeire készített valamilyen látványos grafikát. Tomi a dán cég Star Wars filmjéből merített ihletet, és egyből a döntőbe is jutott.
{{articleGallery[23907].caption}}
Aztán a közönségszavazás után kiderült, hogy - egyetlen magyar indulóként - győzött, tudniillik a Facebookon zajló versenyen az Alone című képét választották a legjobbnak. A grafikát nézve nincs kétségünk afelől, hogy megérdemelten utasította maga mögé Thomas Grocke és Thomas Pitz szintén elismerésre méltó alkotását.
{{articleGallery[23901].caption}}
A sisakok Picassója az elismerésen túl egy Harder&Steenbeck készítette egyedi airbrush-szórópisztolyt is nyert, amit az ismert cég személyre szólóan a magyar művésznek készít majd el.
Szívből gratulálunk Tominak! Ha tetszenek a munkái, azt javasoljuk, hogy látogass el a mester honlapjára, és rendelj egy klassz grafikát a sisakra vagy a motorra, és kezdd még jobb formában a következő szezont!