Az ősz is fontos időszak a motorosoknak, sokan ekkora időzítik utolsó nagyobb kiruccanásukat, nagy hányaduk pedig most gyűjti be cuccait a jövő évre, tekintve, hogy ilyenkor szezonvégi árakon szerezhetik be az alkatrészeket, felszereléseket.

Ismét kedvezményes árak várnak az RMC-ben

Az országosan ismert áruház a vásár elmúltával is fenntartja kedvezményeit. Jelentős, akár 30 százalékos engedménnyel vehettek B-Star és Grand Canyon motoros ruhákat, B-Star és Falco csizmát, Brubeck és Radical alsóruházatot, mindemellett „jóárasított” Abus láncokra, lakatokra, Sena sisakbeszélőkre, Shad dobozokra, továbbá RamMount telefontartókra is lecsaphattok.

tovabbra-is-vasari-arak-az-rmc-nel
Legyen szó csizmáról, kabátról, kesztyűről vagy sisakról, hatalmas választékból csemegézhettek az RMC-nél

Van még készleten kedvező áron megvásárolható gumiabroncs, kesztyű, protektoros farmer, sisak és egyéb kiegészítő, és akad néhány igazán ütős használt motor is a kínálatban. Az sem mellékes, hogy most a motoros termékeket, a használt vasakat és az RMC-s, valamint X-Treme Quad Tours-os ajándékkártyát is megvehetitek SZÉP-kártyával. Mindennek tetejébe egy ideig még baráti összegért quadozhattok, ha foglaláskor bemondjátok a „Bazi Nagy RMC Vásár és Októberfeszt" jelszót.