· 2020. február 26. 4

Vegyél egy új V2-est, és visszatérítik a jogsid árát!

Ingyen jogsi a Harley-val?

Szó se róla, rendkívül ötletes az év végéig tartó lehetőség, ami sokakat ösztönözhet arra, hogy beújítsanak egy Harley-t.
A különleges ajánlatot azok vehetik igénybe, akik 2019 májusa után szerezték A kategóriájú motoros vezetői engedélyüket.

Vegyél egy új Harley-t, és visszatérítik a jogsid árát!

Jóllehet, azt is előírja a cég, hogy akinek még nincs korlátlan A-s jogsija, az legalább az év végéig szerezze be, különben lemarad a gáláns felajánlásról. Hogy pontosan milyen összegről van szó? A forgalmazó 170 ezer forintosig vállalja a suli, valamint a vizsga díját, ez pedig - ismerve a mai árakat - még a drágább tanfolyamok költségét is fedezi.
{{articleGallery[24682].caption}}
További feltétel, hogy 1746 köbcentis Softail vagy Sportster és Street modellek egyikére fájjon a fogatok, ezeket választották ki ugyanis az akcióhoz.
Megjött a Softail Standard!
Új Harley-Davidson érkezett a piacra: a hazai közönség előtt is bemutatkozott az új belépőmodell, a Softail Standard. A kizárólag lakkfekete fényezéssel gyártott V2-es minden körülmények között hamisítatlan Harley-Davidson cruiser élményt nyújt, s ebben szerepet játszik az utánozhatatlan Softail váz és a Milwaukee-Eight V2-es erőforrás is. Ezt a kivitelt egyszemélyes üléssel, magasított „mini-ape” kormánnyal és digitális kilométerórával dobják piacra, a klasszikus, fűzött acél felnik elöl 19, hátul 16 colosak, tankjába 3,5 gallon, azaz 13,25 liternyi nafta fér.
{{articleGallery[24680].caption}}
Remekül feldobják a fekete külsőt a csillogó króm felületek, nem mellesleg nagyszerűen állnak neki a szaténkróm teleszkópszárak, a polírozott villahidak és kormánykiemelők, valamint a dupla „Shotgun” dobokban végződő leömlők.
Arra legyetek figyelemmel, hogy a jogsiszerzés nem két nap, és a motor megvásárlása sem megy egyik pillanatról a másikra, ezért igyekezzetek, nehogy kifussatok a határidőből! További információért pedig keressétek fel a forgalmazó hivatalos honlapját!