· 2017. december 6. 2

Magyar induló a krakkói SuperEndurón

Cél a dobogó!

Újabb nagyszerű hír látott napvilágot a hétvégi, krakkói SuperEnduro-verseny kapcsán: a visszatérő világsztár, Taddy Blazusiak mellett hazai kiválóságunk, Zsigovits Norbert is ott lesz a rajtrácson.
A 2017-2018-as SuperEnduro-vb nyitófutamának ad helyet a lengyel nagyváros, ahol a terepmotorosok színe-java megjelenik a világ minden tájáról. Az U23, azaz a Junior kategóriában magyar versenyzőnek is szurkolhatunk Zsigovits Norbert személyében, aki beavatott minket a futam és a felkészülés részleteibe.
Micsoda küzdelmek! Parádés beharangozóval vezetik fel a következő FIM SuperEnduro idényt
- December kilencedikén ismét elindulok egy SuperEnduro-versenyen, mégpedig a most startoló világbajnokság nyitófutamán. Korábban is részt vettem már hasonló megmérettetésen, ám most először az összes fordulón szeretnék elindulni, beleértve a német, francia és spanyol helyszíneket is. Magasra tettem a lécet: eltökélt szándékom, hogy az évad végén dobogóra állhassak, s mindent megtettem a felkészülés során, hogy ez teljesüljön. Köszönöm támogatóimnak, elsősorban édesapámnak, edzőmnek, id. Németh Kornélnak, a Baur Group Racing Teamnek, X-Gripnek, a Gotthard Racingnek, a Havasi Suspensionnek, a KTM Hannovernek és az Alteraba Fesztiválnak, hogy segítették a felkészülésemet! - nyilatkozta Zsigovits Norbert a verseny előtt.