• Révbe érhet a nagy beruházás

  Motorsportpark nyílik Székelyföldön

  Az ország első, európai színvonalú versenypályájának kialakításán dolgoznak tőlünk alig pár száz kilométerre. A Marosring - átadását követően - országos és nemzetközi versenyeknek adhat otthont.
  2017. november 17. 14
 • Új rekord a MotoGP-ben

  A sóderágy bajnokai

  Érdekes statisztikát állított össze a Dorna: sorba rendezte a pilótákat, mégpedig aszerint, hogy ki hányszor törte össze magát és motorját 2017-ben. Marquez kitett magáért ezen a téren is.
  2017. november 16. 5
 • Norton Scrambler

  Tényleg ennyi?

  A Triumph, a BMW és a Ducati után most a Norton is bejelentkezett az egyre népesebb scrambler osztály kihívói közé. Az új 650-es gépük teljesítménye minden képzeletet felülmúl.
  2017. november 16. 32
 • Macau GP - 2017

  Ahol legális az utcai száguldás

  Hétvégén rajtol a világ egyik legkülönlegesebb utcai versenye a Távol-Keleten. Miként minden évben, most is rendkívül izgalmas futamok várhatók a szalagkorláttal egy egyéb tereptárgyakkal szegélyezett, utcai pályán.
  2017. november 16. 7
 • Triumph Speedmaster - 2018

  Aszfaltbetyár

  A szigetországiak már régóta rebesgették, hogy valami nagy dobásra készülnek, s most végre itt van megújult cirkálójuk, amivel a Harley-Davidson képzeletbeli tortájából szeretnének vágni egy szeletet.
  2017. november 15. 22
 • Újabb motoros Guinness-rekord

  Dicsőség a porban

  Senki nem tett meg annyi kilométert egyetlen nap alatt, terepmotorral, mint Ali Abdo. Teljesítményére a Guinness Rekordok Könyvének szerkesztői is felfigyeltek.
  2017. november 15. 8
 • Nem indult jól a valenciai teszt

  Rossi újabb durva bukása

  Alig ért véget az idény, a versenyzők máris motorra ültek, hogy kipróbálják a 2018-as gépeket. Rossi is jelen volt, aki alaposan lenullázta az egyik tesztmotort.
  2017. november 15. 6
 • A nap videója: Motocross Madness

  Az őrület határán

  Robbie Maddison számos lélegzetelállító mutatvánnyal lenyűgözte már le a nagyközönséget, nincs ez másként az alábbi videóban sem, ahol egyebek mellett olyan magasságokból ugrál kétkerekűjével, ahonnan mások ejtőernyővel szoktak.
  2017. november 14. 9