• Hőre változó festés a Harley-n

  A motorszépítés új szintje

  Ma már temérdek eszköz rendelkezésre áll, amivel egyedivé tehetőek a járművek, de az bizonyos, hogy a videóban látott megoldás az egyik legkreatívabb mind közül. Ámuljatok, van új a nap alatt!
  2017. március 21. 3
 • Még tökéletesebbé válik a Triumph endurója

  Megújul a legkisebb Tigris

  A szigetországi mérnökök már javában dolgoznak a Tiger 800 következő generációján. Számos ponton módosul, fejlődik a népszerű típus, ám rossz hír, hogy még sokat kell várnunk, mire boltokba kerül.
  2017. március 20. 56
 • MotoGP-teszt - Qatar

  Honda-fölény Katarban

  Szeles, viharos időjárással zárult az utolsó tesztnap a MotoGP-idénynyitó helyszínén, ahol ezúttal a Honda pilótái uralták a pályát.
  2017. március 20. 1
 • Vyrus 986 M2

  Vírus a túlélésért

  Ha a nagy gyárak kínálatából el is tűnt néhány hatszázas szupersportgép, a kis manufaktúrák igyekeznek új, exkluzív köntösben megőrizni a kategória legjobbjait. Az olasz Vyrus is ide tartozik - CBR600RR erőforrással szeretnének hódítani.
  2017. március 20. 8
 • Harley-Davidson Fat Boy S - 2017

  Schwarzenegger beájulna

  Hiába volt kapós az erőtől duzzadó Fat Boy, a vásott choppereseknek semmi nem elég - mindig nagyobbra, erősebbre vágynak. A Harley-Davidson mérnökei nem is aprózták el, és a rajongók igényeinek engedve elkészítették a még gyorsabb és ütősebb változatot, a Fat Boy S-t.
  2017. március 19. 11
 • Ötvenéves a Honda Monkey

  Jubileumi majmocska

  Csupán 68 kilót nyom, formája pont olyan csábító, mint fél évszázaddal ezelőtt, új fényezésével pedig tényleg minden motoros szívét megdobogtatja. Ez a Honda Z50 - más néven Monkey - jubileumi kiadása.
  2017. március 18. 12
 • Ismét úton a mentőmotorosok

  Felkészültek a szezonra

  A tavasz beköszöntével a mentőmotorosok is újra előveszik gépeiket, hogy amikor baj történik, mielőbb a helyszínre siethessenek. Most egy tollvonással Te is támogathatod őket.
  2017. március 17. 2
 • Meghívásos MX-verseny - Esztergom

  Elkezdődött az MX-idény!

  Múlt hétvégén újra feldübörögtek a gépek, s elindult a 2017-es motokrosszidény. Az első, esztergomi forduló eseményeiről mesél a dobogós helyet szerző husqvarnás pilóta, Déczi Balázs.
  2017. március 17. 1