• Madboxer Marcel van Hooijdonktól

  Van egy Subaru-blokkod?

  Nem éppen kézenfekvő, ám annál meghökkentőbb ötlet 2,5 literes Subaru-erőforrást csavarozni egy sajátos felfüggesztésű motorkerékpárba. Marcel van Hooijdonk meg is csinálta.
  2017. június 20. 11
 • A mieink jobbak!

  Ilyen az amerikai motorosrendőr-tréning

  Azt hihetnénk, minden rendőr egyszerűen motorra született, olyan könnyednek tűnik, ahogy a hatalmas gépeket terelgetik. Persze a látszat ezúttal is csal - aszfalton és terepen is számtalanszor eldobták a drága vasakat, mire átmentek a vizsgán.
  2017. június 19. 36
 • WSBK - Misano

  Sykes nyerte a drámai futamot

  Talán maga Sykes sem hitte, hogy a negyedik helyről előretörve másodpercek alatt első lesz, igaz, ehhez az is kellett, hogy a legjobbak hibázzanak, az utolsó körben eldobva a biztos helyeket.
  2017. június 19. 16
 • Anomáliák a futóműállítás világában

  Mintha lyukas cipőben futnál...

  Aligha létezik tényleg kezelhetetlen motor, a váratlan reakciókat inkább az okozza, hogy elhanyagolt vagy egyszerűen csak rosszul beállított a felfüggesztés. Dávid István futómű-specialista mesél arról, miként is tehetők jobbá, kezesebbé napjaink kétkerekűi.
  2017. június 18. 22
 • Korzikai kalandok

  Kapj el, ha tudsz!

  - Honnan ismered fel a turistát? - Hát onnan, hogy praktikus robogó helyett ezres motorral szenved a keskeny és kacskaringós utakon - áll a korzikai viccben. A Siófok Riders tagjai is belefutottak az egyik adrenalinfüggő, helyi robogósba.
  2017. június 18. 21
 • Képes beszámoló az erdélyi kirándulásról

  Székelyföldi gondolatok

  Különös világ ez, szinte beleszédül az ember a panorámába - olyan, mint egy tündérkert. Ha eddig nem hittél a mesékben, itt megbizonyosodhatsz róla, hogy a sötét völgyek mélyén lidércek, a fenyvesek között pedig mindenféle mesehősök laknak.
  2017. június 16.
 • Tovább csökken az üzemanyagok ára

  Remek tendencia

  Csak júniusban ötször módosítottak a 95-ös árán, mindannyiszor pár forinttal olcsóbb lett, s úgy tűnik, a folyamatnak még nincs vége.
  2017. június 16. 1
 • Versenyabroncs a Continentaltól

  A lényeg láthatatlan...

  Ránézésre ContiTrack is pont úgy fest, mint vetélytársai, ám a köpeny alatt valódi titok rejlik - a rendhagyó övszerkezet nagyban hozzájárul a köridők lefaragásához.
  2017. június 16. 2