• Man Island - TT

  David Jefferies meghalt a szokásos Man szige-ten megrendezésre kerülő TT-n, miután GSX-R 1000-es mocijával -valószínüleg- megcsúszott egy olajfolton és nekiütközött egy egy telefon-póznának.
  2003. május 30. 2
 • MotoGP - Le Mans

  A hétvégi motogp-n sajnos Talmácsinak megint nem ment úgy a vas, mint ahogy sokan szerették volna, így a 16. helyen zárta a versenyt. Lénárt Péter 22. Tóth Imre 23-ként ért célba a 125-ös futamon. A 250 és a GP osztály versenye is tartogatott izgalmakat főleg, hogy a nagyok versenyét újra kellett indítani az eső miatt. Hatalmas csatában melyet Rossi és Gibernau vívott, Gibernau került ki győztesen, és majd kiugrott bőréből olyan boldognak látszott. Ha minden jól alakul a következő futamot testközelből kisérhetem figyelemmel, úgyhogy sztéj onlájn.
  2003. május 26. 1
 • GSX-R kupa

  A rijekai futam után a 6 gixerrel versenyzó közül [Talmácsi Gergő - GSX-R 600, Kispataki Viktor, Vörös Sándor, Bitter Sándor, Sárkány Dezsö, Rosival Ágoston - GSX-R 1000], Talmácsi 13, Kispataki 11 míg Bitter 8 ponotot szerzett.
  2003. május 21. 1
 • DragBike bajnokság - Tököl

  A tököli reptéren rendezték az országos dragbike bajnokság 2. futamát. Izgalmas ver-senyeket láthattunk, de sajnos a német Dietrichet nem tudták magyarjaink megállítani. Orgoványi motorjával nem volt minden rend-ben, Fucsi az elődöntőben a rajtot szúrta el, Varga Zoltán viszont egy hihetetlen 9.07-es időt futott ami nagyon jó ered-mény. Nézd meg képes összefoglalónkat.
  2003. május 19.
 • SuperMoto Bajnokság

  Vasárnap a kiskunlacházai aszfalt ismét gumicsikorgástól volt hangos. Több kategóriában indultak a versenyzők, a legiz-galmasabb persze a nagyok versenye volt, főleg a 2. futam amit egy hatalmas bukta miatt újra kellett indítani. Kiskökény az 1. futamon csuklóproblémája miatt nem indult, de a 2. futamon izgalmasat meccselt, majd a díjkiosztó után feláll-ította a 210 méteres új csúcsot elsőkerekezésben. Tekintsd meg képes beszámolónkat!
  2003. május 12. 2
 • Gyorsulási verseny

  Kinéztünk a tököli reptéren zajló gyorsulási versenyre. Hát mit mondjak, nem sok mocis indult, ráadásul a szervezők csak a 2. pályán engedték nyomulni őket. Egyébként ha már ott voltunk, nyomtam is egy versenyt egy 250-es enduró ellen, utána meg egy bazi Harleyval.
  2003. május 10.
 • Kato utódja

  A 20 éves japán Ryuichi Kiyonari fog Kato helyett a Tefefonica Movistar Honda RC211V nyergében virítani. 2 hét múlva a Francia GP-n már láthatjuk is versenyezni.
  2003. május 9.
 • Carmichael nyerte a 250-es AMA SuperCross bajnokságot

  A Hondával versenyző Ricky Carmichael-t másodikként intették le Las Vegasban, bebiztosítva ezáltal a harmadik AMA Supercross Bajnoki címét. Ez évben Carmichael komoly ellenfélre talált Chad Reed személyében, de még a Yamahája sem tudta megállitani Ricky-t, akinek a Vegas-i futamon elég volt az ötödik illetve annál jobb helyen végeznie, hogy ismét bajnok lehessen.
  2003. május 9.
 • Alex Hofmann újra nyeregben

  A Fuchs Kawasaki Racing Team tesztpilótáját Alex Hofmann-t újra a képernyőn láthatjuk, ugyanis a hétvégi Spanyol GP-n rajthoz áll egy Kawasaki ZX-RR nyergében. Ez év során még további öt alkalommal tervezik indítani a 22 éves német pilótát a Kawasakianál.
  2003. május 8.
 • GSX-R CUP 2003

  Idén először a Magyar Suzuki Rt. jóvoltából magyar versenyzőnek is lehetősége nyílik kijutni a kupadöntőre. Magyarországon három kategóriában: Stocksport, Supersport, Superbike induló versenyzők pontjait veszik figyelembe, és a három legtöbb pontot gyűjtő versenyzője utazhat a Francia-országi Magny Cours-ön megrendezésre kerülő Kupadöntőre. bővebben.
  2003. május 6. 1
 • Imola 200

  A Zongshen No.1. (Warwick Nowland, Stephane Mertens) csapata nyerte Suzuki GSX-R 1000�es mocival az Imola 200-at, az Endurance Világ-bajnokság San Marino-i futamát. A bajnokság állása.
  2003. május 6. 2
 • Marco Melandri felépült

  Úgy néz ki, hogy a fiatal olasz indul a május 11-i MotoGP futamon Jerezben, miután a suzukai edzésén összetörte magát. Ahhoz képest, hogy 2-3 hónapot jósoltak a felép-ülésére, egész hamar összekapta magát.
  2003. május 5.