• Korai szüret a Team Hungarynél

  A Team Hungary bemutatta legújabb, szokatlan szerzeményét, a csapat borát. A száraz fehér álitólag a legjobbak közül való, az üvegen pedig Tóth Imi látható, amint küldi a 25-ös mocit.
  2003. június 12. 1
 • MotoGP kicsit közelebbről

  A hétvégén volt szerencsém ellátogatni a mugelloi futamra, ahol egy kicsit közelebbről követhettem nyomon egy MotoGP futamot, lát-hattam mi zajlik a színfalak mögött. Olvasd el részletes beszámolónkat és kukkold meg a fotókat is!
  2003. június 10. 8
 • Pit Beirer Súlyos sérüléseket szenvedett

  A június 7-én, a bolgár 250-es Motocross GP futamon Pit Beirer bukott és súlyos hát- és tüdosérüléseket szenvedett. A közvetlen életveszélyen már túl van, de előre láthatólag súlyos gerincsérülései miatt már nem fog tudni lábra állni. A következo három napban mesterséges kómában tartják, hogy a tüdeje állapota javulhasson.
  2003. június 10.
 • Suzuki Hollós nap a Camponában

  A Suzuki Hollós vendégszeretetét élvezhettük vasárnap a Campona parkolójában, ahol tesztmocizás, streetfighter bemutató, celebriti kavalkád, kaja, pia és rengeteg motor várta a tisztelt nagyérdeműt.
  2003. június 1.
 • Man Island - TT

  David Jefferies meghalt a szokásos Man szige-ten megrendezésre kerülő TT-n, miután GSX-R 1000-es mocijával -valószínüleg- megcsúszott egy olajfolton és nekiütközött egy egy telefon-póznának.
  2003. május 30. 2
 • MotoGP - Le Mans

  A hétvégi motogp-n sajnos Talmácsinak megint nem ment úgy a vas, mint ahogy sokan szerették volna, így a 16. helyen zárta a versenyt. Lénárt Péter 22. Tóth Imre 23-ként ért célba a 125-ös futamon. A 250 és a GP osztály versenye is tartogatott izgalmakat főleg, hogy a nagyok versenyét újra kellett indítani az eső miatt. Hatalmas csatában melyet Rossi és Gibernau vívott, Gibernau került ki győztesen, és majd kiugrott bőréből olyan boldognak látszott. Ha minden jól alakul a következő futamot testközelből kisérhetem figyelemmel, úgyhogy sztéj onlájn.
  2003. május 26. 1
 • GSX-R kupa

  A rijekai futam után a 6 gixerrel versenyzó közül [Talmácsi Gergő - GSX-R 600, Kispataki Viktor, Vörös Sándor, Bitter Sándor, Sárkány Dezsö, Rosival Ágoston - GSX-R 1000], Talmácsi 13, Kispataki 11 míg Bitter 8 ponotot szerzett.
  2003. május 21. 1
 • DragBike bajnokság - Tököl

  A tököli reptéren rendezték az országos dragbike bajnokság 2. futamát. Izgalmas ver-senyeket láthattunk, de sajnos a német Dietrichet nem tudták magyarjaink megállítani. Orgoványi motorjával nem volt minden rend-ben, Fucsi az elődöntőben a rajtot szúrta el, Varga Zoltán viszont egy hihetetlen 9.07-es időt futott ami nagyon jó ered-mény. Nézd meg képes összefoglalónkat.
  2003. május 19.
 • SuperMoto Bajnokság

  Vasárnap a kiskunlacházai aszfalt ismét gumicsikorgástól volt hangos. Több kategóriában indultak a versenyzők, a legiz-galmasabb persze a nagyok versenye volt, főleg a 2. futam amit egy hatalmas bukta miatt újra kellett indítani. Kiskökény az 1. futamon csuklóproblémája miatt nem indult, de a 2. futamon izgalmasat meccselt, majd a díjkiosztó után feláll-ította a 210 méteres új csúcsot elsőkerekezésben. Tekintsd meg képes beszámolónkat!
  2003. május 12. 2
 • Gyorsulási verseny

  Kinéztünk a tököli reptéren zajló gyorsulási versenyre. Hát mit mondjak, nem sok mocis indult, ráadásul a szervezők csak a 2. pályán engedték nyomulni őket. Egyébként ha már ott voltunk, nyomtam is egy versenyt egy 250-es enduró ellen, utána meg egy bazi Harleyval.
  2003. május 10.
 • Kato utódja

  A 20 éves japán Ryuichi Kiyonari fog Kato helyett a Tefefonica Movistar Honda RC211V nyergében virítani. 2 hét múlva a Francia GP-n már láthatjuk is versenyezni.
  2003. május 9.
 • Carmichael nyerte a 250-es AMA SuperCross bajnokságot

  A Hondával versenyző Ricky Carmichael-t másodikként intették le Las Vegasban, bebiztosítva ezáltal a harmadik AMA Supercross Bajnoki címét. Ez évben Carmichael komoly ellenfélre talált Chad Reed személyében, de még a Yamahája sem tudta megállitani Ricky-t, akinek a Vegas-i futamon elég volt az ötödik illetve annál jobb helyen végeznie, hogy ismét bajnok lehessen.
  2003. május 9.