• SuperMoto Bajnokság

  Vasárnap a kiskunlacházai aszfalt ismét gumicsikorgástól volt hangos. Több kategóriában indultak a versenyzők, a legiz-galmasabb persze a nagyok versenye volt, főleg a 2. futam amit egy hatalmas bukta miatt újra kellett indítani. Kiskökény az 1. futamon csuklóproblémája miatt nem indult, de a 2. futamon izgalmasat meccselt, majd a díjkiosztó után feláll-ította a 210 méteres új csúcsot elsőkerekezésben. Tekintsd meg képes beszámolónkat!
  2003. május 12. 2
 • Gyorsulási verseny

  Kinéztünk a tököli reptéren zajló gyorsulási versenyre. Hát mit mondjak, nem sok mocis indult, ráadásul a szervezők csak a 2. pályán engedték nyomulni őket. Egyébként ha már ott voltunk, nyomtam is egy versenyt egy 250-es enduró ellen, utána meg egy bazi Harleyval.
  2003. május 10.
 • Kato utódja

  A 20 éves japán Ryuichi Kiyonari fog Kato helyett a Tefefonica Movistar Honda RC211V nyergében virítani. 2 hét múlva a Francia GP-n már láthatjuk is versenyezni.
  2003. május 9.
 • Carmichael nyerte a 250-es AMA SuperCross bajnokságot

  A Hondával versenyző Ricky Carmichael-t másodikként intették le Las Vegasban, bebiztosítva ezáltal a harmadik AMA Supercross Bajnoki címét. Ez évben Carmichael komoly ellenfélre talált Chad Reed személyében, de még a Yamahája sem tudta megállitani Ricky-t, akinek a Vegas-i futamon elég volt az ötödik illetve annál jobb helyen végeznie, hogy ismét bajnok lehessen.
  2003. május 9.
 • Alex Hofmann újra nyeregben

  A Fuchs Kawasaki Racing Team tesztpilótáját Alex Hofmann-t újra a képernyőn láthatjuk, ugyanis a hétvégi Spanyol GP-n rajthoz áll egy Kawasaki ZX-RR nyergében. Ez év során még további öt alkalommal tervezik indítani a 22 éves német pilótát a Kawasakianál.
  2003. május 8.
 • GSX-R CUP 2003

  Idén először a Magyar Suzuki Rt. jóvoltából magyar versenyzőnek is lehetősége nyílik kijutni a kupadöntőre. Magyarországon három kategóriában: Stocksport, Supersport, Superbike induló versenyzők pontjait veszik figyelembe, és a három legtöbb pontot gyűjtő versenyzője utazhat a Francia-országi Magny Cours-ön megrendezésre kerülő Kupadöntőre. bővebben.
  2003. május 6. 1
 • Imola 200

  A Zongshen No.1. (Warwick Nowland, Stephane Mertens) csapata nyerte Suzuki GSX-R 1000�es mocival az Imola 200-at, az Endurance Világ-bajnokság San Marino-i futamát. A bajnokság állása.
  2003. május 6. 2
 • Marco Melandri felépült

  Úgy néz ki, hogy a fiatal olasz indul a május 11-i MotoGP futamon Jerezben, miután a suzukai edzésén összetörte magát. Ahhoz képest, hogy 2-3 hónapot jósoltak a felép-ülésére, egész hamar összekapta magát.
  2003. május 5.
 • Vasárnapi motorparádé a EuroSporton

  Reggel 4:45-től délutánig láthattunk mindent, mi szem szájnak ingere. A SuperBike és a SuperSport versenyek is elég látvanyosak és izgalmasak voltak. majd az ezt követő MotoGP futamok alatt sem volt okunk panaszra. Sajnos Talma motorja beadta az elején a kulcsot, így a boxutcából kellet rajtolnia, de így is a 19. helyre küzdötte fel magát. A GP osztály is kitett magért, főleg a verseny közepe táján, mikor Rossi, Biaggi és Bayliss küzdöttek a jobb pozicióért. Eredmények: SBK, MotoGP.
  2003. április 27. 1
 • Buell Lightning és Firebolt teszt

  Végre ennek is eljött az ideje! Motort tesztelhettünk. Nem is akármilyen gép akadt a horgunkra, hanem egy igazi nehézfiú, mégpedig a 2003-as Buell Lightning. És hogy legyen mivel összehasonlítani megkaptuk mellé a tavalyi Fireboltot is.
  2003. április 25.
 • 4 órás verseny a Pannónia-Ringen

  Sajnos nem tudtunk kilátogatni a Hungaroringen zajló MotoCross bajnokságra, ezért a közelben lévő Pannónia-Ringre néztünk ki az ünnepek alatt, ahol az osztrák Jura Racing rendezett különböző versenyeket. A csúcs a vasárnapi 4 órás futam volt, ahol rengeteg induló vágott neki a távnak Le Mansos rajttal. Tekintsd meg fényképes beszámolónkat.
  2003. április 21.
 • Kato elment...

  A 26 éves Daijiro Kato nem tudott tovább küzdeni élettéért. "Nagyon szomorú híreket kaptunk Japánból. Ha a mi barátunk azt választotta, hogy az angyalok hangját hallgatja és belép a menyországba, akkor a legjelképesebb éjszakát válaszotta, húsvét a feltámadás éjszakáját." - Dr. Costa.
  2003. április 20. 8