• Ha sok a pénzed, mint a pelyva

  A HM Plant Ducati Superbike csapat aukcióján tiéd lehet egy fullextrás hétvége május 18-án Monzában. Nem kell sok guba, jelenleg 2200 font a legnagyobb licit.
  2003. április 19.
 • Arai Hungaria Kupa - Kiskunlacháza

  Mivel még nem volt alkalmunk a kiskunlacházai reptérhez, gondoltuk segítséget kérünk a hely-béliektől: -Menjenek csak egyenesen, a MÁV telep után meglátják. Hát nem láttuk meg olyan na-gyon, a szervezők részéről sem ártott volna egy A4-es papír rajzszöggel az első fára, viszont a következő útbaigazítás már sokkal pontosabb: -A kanyar után a TSZ bejárónál van valami motor, vagy a faszom tudja micsoda. Hát végül megtaláltuk, és sikerült is pár képet és videót készítenünk. Eredmények.
  2003. április 14. 3
 • Az idei GP szezon elég balszerencsésen indult

  Kezdődött a dolog azzal, hogy Melandrinak eltört a lába 2 helyen is, majd a szombati edzésen nagyot nyaltak a 250-esek és a leggázabb a vasárnapi versenyen következett be amikoris Kato hatalmasat bukott és megállt a szive.
  2003. április 6. 7
 • Iszapbirkózás

  A suzukai 2. időmérő elején még csak szemerkélt az eső aztán a végén a 250-esek már iszapbirkózást rendeztek. Ebből azt hiszem sejteni lehet, hogy a tegnapi eredmények nem változtak. Magyarjaink a 23. 31. illetve a 35. helyről startolnak a 125-ös géposztályban.
  2003. április 5. 1
 • Ilyen a szerencsénk!

  Nagyon vártuk már az idei első tesztelési lehetőséget, amikor is egy Suzuki DL 1000 V-Strom fülit téphettük volna, de sajnos a balszerencse közbeszólt, és pár nappal a próba előtt valaki leamortizálta a bringát. :( Azért ami késik, nem múlik! Hamarosan az életéért fog könyörögni a kis Suzi!
  2003. április 4.
 • Melandrinak szarul kezdődik a szezon

  A tavalyi 250-es világbajnoknak elég balszerencsésen alakult a suzukai edzés ugyanis 8 kör megtétele után fírolt egy nagyot és eltörte a jobb síp- és combcsontját. Ezzel valószínüleg 2-3 hónapra a játékkonzol mögé kényszerítette magát, hogy legalább ott kiélhesse a következő versenyek izgalmát.
  2003. április 4. 1
 • Hodgson ismét villantott Phillip Islandon

  A Dukival a brit eddig veretlen a 2003-as sze-zonban, csapattársa Xaus a 2. helyen végzett. Hodgson mindössze 0.07 másodperccel nyalatta meg Xaust a 2. versenyen. A pontos végered-mény itt megtekinthető. Sajna nem sikerült a koránkelés (mint általában), úgyhogy a Supersport versenyről lemaradtam ... sebaj majd legközelebb - vagy kihasználom az emebriség nagy talalmányát a videófelvevő berendezést.
  2003. március 30. 1
 • Kevin Schwantz supermotón nyomul

  A 1993-as GP 500-as bajnok az AMA Red Bull Supermoto bajnokságon indul.
  2003. március 25. 1
 • A KTM 125-ös motorját teszteli

  A tavalyi világbajnok Arnaud Vincent és a 250-ből visszajött Roberto Locatelli végre teszteli a KTM mociját. A csapat még akar egy utolsó tesztet a suzukai futam előtt. Mindkét versenyző keményen edz, de főleg Arnaud mivel decemberben eltörte a lábát miközben egy SuperMoton őrültködött. Hát igen mi is tisztában vagyunk vele milyen nehéz télen a szobában gubbasztani ahelyett hogy a gázt csavarnánk...
  2003. március 20. 1
 • Talmácsi hazajött a valenciai tesztről

  Talmát az InterWheel-en kaptuk lencsevégre, ugyanis befejezödtek a valenciai tesztek. Rajongóinak elmondta, hogy még nem az igazi a moci, a beállításon még mindig van mit finomítani ugyanis a kanyarokban nem úgy megy a vas ahogy kéne. Mindazonáltal a 8. legjobb időt motorozta 3.2 másodperccel lemaradva Casey Stoner 1:39:7-es idejétől.
  2003. március 14.
 • Miguel Duhamel nyerte a Daytona 200-at

  BITTI 14. lett a kis gixerrel!!! Hoppágratulálunk!!! Bostrom, Roberts és Duhamel fej-fej mellett karikáztak még az utolsó körben is RC51-es Hondájukkal. A győzelmet 0.069 másodperc jelentette. Hát az biza nem sok.
  2003. március 11. 2
 • A Proton V5-öse nem lesz kész a Katalán GP-re

  A 990 köbcentis négyütemű már túl van a fejlesztési fázison, márcsak a vázba kéne betenni.
  2003. március 10.