• Alex Hofmann újra nyeregben

  A Fuchs Kawasaki Racing Team tesztpilótáját Alex Hofmann-t újra a képernyőn láthatjuk, ugyanis a hétvégi Spanyol GP-n rajthoz áll egy Kawasaki ZX-RR nyergében. Ez év során még további öt alkalommal tervezik indítani a 22 éves német pilótát a Kawasakianál.
  2003. május 8.
 • GSX-R CUP 2003

  Idén először a Magyar Suzuki Rt. jóvoltából magyar versenyzőnek is lehetősége nyílik kijutni a kupadöntőre. Magyarországon három kategóriában: Stocksport, Supersport, Superbike induló versenyzők pontjait veszik figyelembe, és a három legtöbb pontot gyűjtő versenyzője utazhat a Francia-országi Magny Cours-ön megrendezésre kerülő Kupadöntőre. bővebben.
  2003. május 6. 1
 • Imola 200

  A Zongshen No.1. (Warwick Nowland, Stephane Mertens) csapata nyerte Suzuki GSX-R 1000�es mocival az Imola 200-at, az Endurance Világ-bajnokság San Marino-i futamát. A bajnokság állása.
  2003. május 6. 2
 • Marco Melandri felépült

  Úgy néz ki, hogy a fiatal olasz indul a május 11-i MotoGP futamon Jerezben, miután a suzukai edzésén összetörte magát. Ahhoz képest, hogy 2-3 hónapot jósoltak a felép-ülésére, egész hamar összekapta magát.
  2003. május 5.
 • Vasárnapi motorparádé a EuroSporton

  Reggel 4:45-től délutánig láthattunk mindent, mi szem szájnak ingere. A SuperBike és a SuperSport versenyek is elég látvanyosak és izgalmasak voltak. majd az ezt követő MotoGP futamok alatt sem volt okunk panaszra. Sajnos Talma motorja beadta az elején a kulcsot, így a boxutcából kellet rajtolnia, de így is a 19. helyre küzdötte fel magát. A GP osztály is kitett magért, főleg a verseny közepe táján, mikor Rossi, Biaggi és Bayliss küzdöttek a jobb pozicióért. Eredmények: SBK, MotoGP.
  2003. április 27. 1
 • Buell Lightning és Firebolt teszt

  Végre ennek is eljött az ideje! Motort tesztelhettünk. Nem is akármilyen gép akadt a horgunkra, hanem egy igazi nehézfiú, mégpedig a 2003-as Buell Lightning. És hogy legyen mivel összehasonlítani megkaptuk mellé a tavalyi Fireboltot is.
  2003. április 25.
 • 4 órás verseny a Pannónia-Ringen

  Sajnos nem tudtunk kilátogatni a Hungaroringen zajló MotoCross bajnokságra, ezért a közelben lévő Pannónia-Ringre néztünk ki az ünnepek alatt, ahol az osztrák Jura Racing rendezett különböző versenyeket. A csúcs a vasárnapi 4 órás futam volt, ahol rengeteg induló vágott neki a távnak Le Mansos rajttal. Tekintsd meg fényképes beszámolónkat.
  2003. április 21.
 • Kato elment...

  A 26 éves Daijiro Kato nem tudott tovább küzdeni élettéért. "Nagyon szomorú híreket kaptunk Japánból. Ha a mi barátunk azt választotta, hogy az angyalok hangját hallgatja és belép a menyországba, akkor a legjelképesebb éjszakát válaszotta, húsvét a feltámadás éjszakáját." - Dr. Costa.
  2003. április 20. 8
 • Ha sok a pénzed, mint a pelyva

  A HM Plant Ducati Superbike csapat aukcióján tiéd lehet egy fullextrás hétvége május 18-án Monzában. Nem kell sok guba, jelenleg 2200 font a legnagyobb licit.
  2003. április 19.
 • Arai Hungaria Kupa - Kiskunlacháza

  Mivel még nem volt alkalmunk a kiskunlacházai reptérhez, gondoltuk segítséget kérünk a hely-béliektől: -Menjenek csak egyenesen, a MÁV telep után meglátják. Hát nem láttuk meg olyan na-gyon, a szervezők részéről sem ártott volna egy A4-es papír rajzszöggel az első fára, viszont a következő útbaigazítás már sokkal pontosabb: -A kanyar után a TSZ bejárónál van valami motor, vagy a faszom tudja micsoda. Hát végül megtaláltuk, és sikerült is pár képet és videót készítenünk. Eredmények.
  2003. április 14. 3
 • Az idei GP szezon elég balszerencsésen indult

  Kezdődött a dolog azzal, hogy Melandrinak eltört a lába 2 helyen is, majd a szombati edzésen nagyot nyaltak a 250-esek és a leggázabb a vasárnapi versenyen következett be amikoris Kato hatalmasat bukott és megállt a szive.
  2003. április 6. 7
 • Iszapbirkózás

  A suzukai 2. időmérő elején még csak szemerkélt az eső aztán a végén a 250-esek már iszapbirkózást rendeztek. Ebből azt hiszem sejteni lehet, hogy a tegnapi eredmények nem változtak. Magyarjaink a 23. 31. illetve a 35. helyről startolnak a 125-ös géposztályban.
  2003. április 5. 1