• Honda Rebel Aviator Nation

  Hódít a retró

  A japán gyártó összefogott az Aviatorral, és együtt készítettek egy speciális kiadást a hamarosan érkező, félliteres cruiserből. A hetvenes évek ihlette különlegességet egy kisfilmben csodálhatjuk meg közelebbről.
  2017. március 28. 1
 • Így képzelik a bajorok a következő száz évet

  Ez már a jövő?

  Önvezető autók, okosmotorok és a mobilitás új lehetőségei - ezek szerepelnek a BMW filmjében, melyben azt mutatják meg, milyen forradalmi megoldások felbukkanása várható a következő néhány évtizedben.
  2017. március 28. 2
 • Simson S100

  Dupla élvezet

  Erőforrása kéthengeres, kétütemű, száz köbcentis, léghűtéses. A különleges műszaki adatok egy hazai gyártmányú, épített Simsonhoz tartoznak, melyet most működés közben is megcsodálhattok.
  2017. március 27.
 • Fizetőssé válnak a német autópályák

  A motorosok kimaradnak

  A korábbi tervezetet szinte változatlanul szavazta meg a Bundestag, így hamarosan fizetőssé válik a német úthálózat jelentős része. Szerencsére vannak kivételek, például a motorosok is mentességet élvezhetnek.
  2017. március 27. 7
 • MotoGP - Katar

  Felejthetetlen szezonnyitó

  Meglepetésemberek a rajtrács és a mezőny élén, a Moto3 legjobb meccseit idéző csörték és elképesztő izgalmak - ezek jellemezték a GP idei nyitófutamát. Ennél jobb kezdésről nem is álmodhattunk volna.
  2017. március 27. 10
 • Új nevek a Kawasaki kínálatában

  Ismerős arcok

  Az ER-ből Ninja lett, a csupaszmotor combosabb erőforrást kapott, míg az egyre kapósabb Versys család új taggal bővült. Komoly változások zajlanak a Kawasaki háza táján.
  2017. március 26. 13
 • Özönvíz mosta el a katari időmérőt

  Felborult erőviszonyok

  Meglepetésre elmaradt a MotoGP idei első időmérője, mert az esőzések miatt egyszerűen nem volt biztonságos a katari pálya. A korábbi edzések alapján így Vinales indulhat az élről, Rossi messze lemaradt mögötte, Lorenzo pedig a legjobb tízbe sem jutott be.
  2017. március 26. 4
 • Kiderültek a Yamaha YZF-R6 pontos adatai

  Mennyi az annyi?

  Tavaly ősszel megcsodálhattuk a formáját, néhány hete kiderült a hazai ára, most pedig elárulták, pontosan hány lóerő is rejtőzik az R6 csinos idomzata mögött.
  2017. március 24. 38