• Elektromos robogó a Hondától

  Ők sem maradhatnak ki

  A villanyos járművek egyre erősödő piacát látva a japán gyár stratégái is úgy döntöttek, követik a trendet, s jövőre bemutatják akkumulátoros mopedjüket. Persze ez csak a kezdet, s a háttérben már a nagymotorok új, elektromos hajtású generációja készül.
  2017. június 12. 1
 • MotoGP - Katalán Nagydíj

  Kezdődik a világbajnokság!

  Most bánhatják igazán az élmenők, hogy eldobtak egy-egy versenyt, ugyanis idén - kivételesen - nem nyerni kell, hanem okosan, pontokat gyűjtögetve, megfontoltan haladni a vb-cím felé.
  2017. június 12. 7
 • Teszt: Honda CBR1000RR SP

  Beállt a sorba

  A literes motorok technikai versenyében sokáig lemaradni látszott a CBR1000RR, most azonban csatlakozott az élmezőnyhöz. A RC213V-S MotoGP-motorból átvett elektronikai rendszer a Fireblade-et és Fireblade SP-t is elképesztően ütőssé tette. Az újdonságokat Chrobák János kollégánk fogta vallatóra.
  2017. június 10. 13
 • Ismét szaporodnak az ittas motorbalesetek

  Szomjas vagy? Ne motorozz!

  Azt hihetnénk, a nagymotorok vezetőire nem igaz, hogy piásan vezetnének, de sajnos a számok egészen másról árulkodnak. Valódi probléma, és főként a nyári hónapokra jellemző.
  2017. június 10. 43
 • Kawa Kanyarok 2017-ben is

  Nyári kalandok

  A szokásos hazai kiruccanások mellett idén több külföldi túrát is szervez a Kawasaki legénysége, ahol felkészült túravezetőkkel, kiváló programokkal és tesztmotorozási lehetőséggel várják a jelentkezőket.
  2017. június 9. 3
 • Rossi aggódik a hétvégi nagydíj miatt

  Megismétlődik a Yamaha vesszőfutása?

  Éppen egy éve nem nyert futamot Valentino Rossi, s úgy tűnik, most sem tartja esélyesnek magát, sőt egy interjúban arról beszélt, Spanyolországban ismét komoly gondjaik lehetnek.
  2017. június 9. 4
 • Silent Hawk katonai motorkerékpár

  Villámgyors lopakodó

  Mintha csak halkan beszélgetnének, úgy suhan a - találóan - Silent Hawk névre keresztelt motor, mely egyáltalán nem válogatós - benzinnel, gázolajjal ás árammal is vígan elpöfög.
  2017. június 9. 37
 • BMW G310 Classic GS Concept

  Olasz-bajor vegyesházasság

  Számos remek átiratot láthattunk már a bajor gyártó gépeiből, de ezek általában a közkedvelt boxerek valamelyikéből készültek. Ezért is meglepő a híres olasz formatervező újdonsága, az egykori R 80 G/S-t idéző gép, melyhez az egyhengeres G 310 technikáját vették alapul.
  2017. június 8. 6