• Evoke Urban Classic

  Kínából jön az új trónkövetelő?

  Európában alig ismert az Evoke márka, pedig új motorjuk kiemelkedő forgatónyomatékát és végsebességét látva úgy fest, érdemes megjegyezni a nevet.
  2017. november 23. 50
 • Polini 100 Big Evolution

  A negyvenlovas szörny

  Nem maradtak távol a háttéripar, a beszállítók képviselői sem, így Milánóban a kész gépek mellett igazi műszaki csemegéket láthattak a motorosok. A Polini olyan robogót hozott az EICMA-ra, mely a négyszázas gépek teljesítményével vetekszik.
  2017. november 23. 6
 • Kawasaki ZX-10R SE

  Biztos lábakon

  Vadonatúj felfüggesztést kapott az idei Superbike-vb legjobb motorja, s a kifinomultabb futóműhöz új fényezést társítottak, hogy messziről feltűnjön, a különleges SE modellel van dolgunk.
  2017. november 23. 11
 • Energica Esse Esse 9

  Nincs mit takargatnia

  Az Energica technikáját nem rejtették idomok mögé, de nincs is mit takargatnia - az új naked már nem csak kategóriatársaival, hanem a benzines gépekkel is felveszi a versenyt. A hatótáv nem csekély, a töltés gyorsaságára pedig szavak sincsenek.
  2017. november 22. 66
 • Hero XPulse

  Filléres kalandor

  Bármennyire titokzatos a bemutató kisfilm, az már bizonyos, hogy a Hero mérnökei a Royal Enfieldet szeretnék megszorongatni az új enduróval.
  2017. november 22. 6
 • Husqvarna Vitpilen 701

  Őrület, hogy milyen szép lett

  Néhány éve még egy motorépítő-versenyen is megbámulták volna, ma pedig így fest egy szériamotor. A skandinávok igencsak érzik, hogy kell a felismerhetetlenségig maszkírozni egy KTM-et.
  2017. november 22. 9
 • Felemás szezont zárt a H-Moto Team

  Félig tele a pohár

  Kettősség jellemzi a magyar csapat idényét, hiszen míg utánpótlás-versenyzőik remekeltek, a felnőtt pilóták némileg elmaradtak a várakozásoktól. Összességében mégis pozitívan értékelik az évet.
  2017. november 21.
 • Yamaha Tracer 900GT

  Tovább csiszolva

  A nálunk járt Yamaha Tracer kapott hideget-meleget, s úgy tűnik, a japán mérnökök igencsak odafigyelnek a tesztelők véleményére, mert az új, GT változaton szinte az összes hiányosságot orvosolták.
  2017. november 21. 62