• BMW R 1200 R Racer

  A legvagányabb bajor versenyző

  „Eddie 21” névre keresztelték azt a különleges, épített motorkerékpárt, mely a svájci VTR Customs műhelyében született. Nem véletlen a névválasztás: a híres motorversenyző, Eddie Lawson inspirálta a tervezőket.
  2017. június 2. 10
 • Beharangozó: Open Road Fest - Alsóörs

  Már csak egy hét!

  Már csak ötöt kell aludni és végre mindenki megkapja a magáét: rocklegendák, hajnalig tartó pörgős bulik, parádés programok, motorcsodák, Balaton és rengeteg újdonság, amire az Open Road Fest történelmében eddig nem volt példa! Íme, a részletek.
  2017. június 2. 47
 • Fulcrum Sprint Racer

  Csendes pusztító

  Minden eddiginél merészebb kétkerekű koncepcióval rukkolt elő egy indiai tervező. Az extravagáns formaterv szerinte maga a jövő hírnöke, ráadásul a rakétaszerű idomok mögött egy szintén jövőbe mutató erőforrás bújik meg.
  2017. június 1. 7
 • Harmadával csökkenhet a motorbalesetek száma

  Beszéljünk egymással!

  Nem szeretnéd, hogy a motorod helyetted vezessen vagy döntsön? Ez érthető, de mi a helyzet az olyan gépekkel, melyek képesek megelőzni a - sofőr által előre nem látható - baleseteket?
  2017. június 1. 20
 • A GP-pilóták szigorú szerződése

  Csak semmi kalandozás!

  Fernando Alonso egyszerűen maga mögött hagyta munkaadóját, s a hétvégi Formula-1 nagydíj helyett a tengerentúlon, az Indy Carban próbálta ki magát. Az ügy kapcsán a MotoGP mindenható ura is megszólalt, kiemelve, hogy ez a motorosok között szinte lehetetlen lenne.
  2017. június 1. 3
 • A rendőrség tanácsai motorosoknak

  Nyolc pont az életedért

  A tegnap esti baleset kapcsán újra szóba került a motorozás nyolc alapszabálya, melyek segíthetnek a baleseti helyzetek megelőzésében és kivédésében.
  2017. május 31. 39
 • Használtmotor: Honda Transalp

  Veterán, de még mindig fickós

  Kereken harminc éve jelent meg az első Transalp, mely elnyűhetetlen erőforrásának, valamint sokoldalúságának köszönhetően az európai motorosok kedvencévé vált. Az egyik utolsó karburátoros modell története is azt bizonyítja, a 650-es V2-es kitűnő választás a kalandoroknak.
  2017. május 31. 35
 • MX OB II. forduló - Kőszárhegy

  Dübörög a bajnokság

  Még az égiek is segítették a pilótákat és a rendezőket, így tényleg ideális körülmények között zajlott a hazai motokrossz-bajnokság második fordulója a kőszárhegyi pályán.
  2017. május 31.