• Gigantikus múzeum épül Silverstone-ban

  A motorosok Mekkája

  A legendás pályához méltó, egyedülálló múzeummal gazdagodik a brit komplexum. A tervek szerint két év múlva nyitja meg kapuit a silverstone-i létesítmény, így tisztelegve a motorsport legnagyobb alakjai előtt.
  2016. december 30.
 • BMW F 800 R és F 800 GT

  Megújult világjárók

  Noha eddig is sikeresek voltak, az elmúlt hónapokban mégis továbbfejlesztették a bajorok kéthengeres nyolcszázasait - a módosítások főként a felszereltséget és az elektronikai arzenált érintették.
  2016. december 29. 11
 • A nap videója: jégdrift

  Szögesgumikat elő!

  Az utóbbi időben nagy divattá vált a befagyott tavakon motorozás, egyre-másra bukkannak fel a tehetséges stuntosok videói. Most éppen egy tehetséges litván motoros rukkolt elő saját „fagyos” kisfilmjével.
  2016. december 29.
 • Christini II-Track AWD

  Télen hómobil, nyáron enduró

  A szögesgumis őrületek mellett van még egy módja a téli motorozásnak, mégpedig a hómobilozás. Nem, ezúttal nem a közkedvelt szánokról beszélünk, itt valami még menőbbről van szó.
  2016. december 28. 7
 • Modelltörténet: Suzuki GSX-R600

  Negyed évszázadnyi tündöklés

  A méltán híres modellcsaládból ezúttal az éppen 25 éve megjelent hatszázas kerül nagyító alá. Megnézzük, miért lettek olyan sikeresek a vb-címet is elhódító, középméretű GSX-R-ek egyes generációi.
  2016. december 28. 4
 • Bullit Hero 125

  A belgák kis hőse

  Újabb kihívó érkezik a motorkerékpárok nyolcadliteres géposztályába, mégpedig a mostanság oly’ népszerű scrambler stílusban. A masina - csábító megjelenése mellett - kiváló ár-érték arányával nyerheti el a vásárlók szívét.
  2016. december 28. 8
 • A legfrissebb biztonsági fejlesztések motorosoknak

  A jövő már beköszöntött

  A tanulmány szerint a következő öt évben harmadával nő az eladott motorok száma, s ezzel párhuzamosan a hozzájuk kapcsolódó biztonsági felszerelések piaca is jelentősen bővül.
  2016. december 27. 2
 • Az idei szezon a számok tükrében

  MotoGP izgalommérce - 2016

  Egy MotoGP futam érdekessége nekünk, nézőknek számos tényezőtől függ, s ezek közül csak egy a szoros, századmásodperceken múló győzelem. Az elemzők most mégis megpróbálták tisztán a számok nyelvére lefordítani, mi is zajlott idén a pályákon.
  2016. december 27.
 • Interjú: Peres László

  Herr GS

  Kevesen tudják, de a terepre és utcára egyaránt alkalmas BMW ötlete egy magyar motoros, Peres László fejéből pattant ki még a hetvenes években. A kék-fehérek legendás fejlesztőjével az Alföldön motoroztunk együtt.
  2016. december 25. 4
 • Kik messze voltak, most mind összejönnek...

  Boldog karácsonyt!

  Ne szegje kedvetek a hideg idő, jövőre ismét nyeregbe szállunk! Addig is békés, áldott karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánunk minden kedves olvasónk számára.
  2016. december 24. 8
 • Aprilia RSV4 R FW-GP

  Elképesztő superbike-leszármazott

  Két évvel ezelőtt indította el a noalei gyártó az úgynevezett „Factory Works” programot, amelynek keretében megvásárolhatóvá vált az RSV4 RR, majd az RSV4 R-FW Misano típus, most pedig érkezik a legdurvább átirat, az RSV4 R FW-GP.
  2016. december 23. 8
 • Mesterséges intelligencia a kétkerekűeken

  Motorozunk, pajti?

  Még az öreg Hasselhoff is beájulna a japánok új, intelligens rendszerétől. A minden eddiginél „okosabb” eszköz nem egyszerűen segíti a pilótát, hanem útközben rá is kérdez, hogy a vezető tényleg szeretné-e a gép által javasolt módosításokat.
  2016. december 23. 9