Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél mellé egy kevés órás japán motort!
Sziasztok!
Most vettem egy RXV 450.Terepre kell laza motorozgatásokhoz.
Tudtok-e segíteni mire figyeljek,mit mikor tegyek vegyek hogy hosszú életű legyen nálam a gép!
Köszönöm
Sziasztok
Most sikerült beszereznem egy RXV450 et.Laza endurozgatásokra vettem az RSV mellé.Előző gazdája nagyon dicsérte,de eladás előtt sokat is költött rá(800 ezer volt a generál.)
Halottam már a szériáról hideget/meleget.Esetleg valami jó tanács amire érdemes odafigyelnem?
Köszönöm
Szia! Engem érdekelne a silmoto, ha még megvan!
Helló! Eladó pár dolog sxv 550 2006 évjárat! Első villa, villa befogo kifli,supermoto szett, 28-as protaper kormany+szivacs,Kéz védő, 06307207474
Levette.Zoli,te nem fogsz motorozni sxv-én,már látom.
Főtengelyt keres,most meg a vázat árulja.
Szia.Tehát főtengelyes a gép.Kíváncsi lennék mi miatt.Nekem van bontott 2000 km-es tökéletes állapotban,nem olcsón.Új ára 435 e ft.Kérdés ? Mennyiért adnád el a motort.
Helló! Keresek bontott jó állapotú főtengelyt 2006 sxv 550 hez !
Sziasztok! Van egy eladó sxv 550 A2 papírokkal motor hibás ha valakit érdekel! Ár megegyezés alapján 06307207474 forgalomból ideiglenesen ki van vonva !
Kívülről én nem látok rajta sérülést, blokk alján egy nagyon minimális olajfolyás. Pár hétig nála volt a motor, hogy megcsinálja, de nem bontotta le a kuplung oldali részt,kicserélte az olajleeresztő csavarom a tanknál és kicsit átdolgozta az olajzást, a olajtank levegőztetőjét bele vezette egy műanyag palackba, mivel azt is mondta, hogy kartergáz miatt tolhatja az olajat a váltóba, ezt miután hazahoztam megtaláltam, hogy miért, mert elvolt csípve és zárva a kartergáz csöve az javítva lett. De ugyanúgy tolja a váltóba az olajat. Fél üzemórát mentem vele legutóbb akkor 1250ml ment a motorba és 525ml a váltóba, miután hazajöttem és leeresztettem már 1 liter volt váltóban szóval másra nem merek tippelni, emiatt is akarom magam megcsinálni, hogy az évbe legalább egy pályanapra kijussok.
nincs elrepedve a fém valahol? Nem hiszem hogy Józsi ne tudna jól kicserélni egy szimeringet.
Beszéltem vele, volt nála a motor, nem lett megoldva az olajfolyás ugyanúgy váltóba tolja a motorolajat és ő azt mondta, hogy nem foglalkozik vele, mert nagy munka és nem éri meg.
telefonálsz és kérsz időpontot Oláh Józsitól
Hali! Valaki eltudja mondani lépésről lépésre, hogy hogyan tudom cserélni a olajpumpa szimeringjét ? 450 RXV
Szevasztok!
Van valakinek egy eladó jobb tükre? Amennyiben nincs, úgy van egy eladó bal tükröm. Előre is köszi
piaggio 350-ét szokták rárakni (piaggio Beverly 350cc 2013 kicsit farigcsálni kell)
Illetve még ilyet láttam külföldi fórumokon használni. https://jaszmotor.hu/termek/11...
valamelyik robogóét szokták feltenni keress rá!
öntött kerekem van az bírja.
Sziasztok RXV 450 hez keresek önindítót, esetleg valaki nem tud benne segíteni? 206157572
Szia!
SV 1000 S után ültem rá, de nagyon gyorsan megszoktam. Szerviz után sikerült bele rakni ilyen 70-80 km-t utcán eddig bevált, csak ami SM szettet kaptam a motor mellé valami kis motoré lehetett, mert a hátsó keréknek a rögzitő csavarjai szabályosan kiszakadtak a menetből lánc oldalán, így most pihentetni kell amíg nem találok olyan felnit ami befér alá. Itt a fórumon nincs valakinek esetleg, vagy csak felni külsője 4.5" alatt 36 lyukos? Ha lenne akkor átfüzetném a cross szettet.
Szia !
Érdeklődöm, be vált a gép? Sokat mentél már vele?
üzemórás, pályanap után cseréld le az olajat
Na ma volt időm megcsinálni az első XV olajcserémet 😁 Angol Aprilia fórumon található képes útmutató alapján csináltam, lejött közel fél liter motorolaj, és 1,5 liter váltóolaj..(szerencsére csak pár km-t tettem meg így). Raktam bele 1250 ml Motul 7100 10w60-at és 525 ml 80w90 szintén Motul váltóolajat. Járattam pár percet üresben, szerencsére egyáltalán nem folyt sehol se, illetve az olajszintet is jól jelezte a szintjelző. Illetve RXV-ból végre átalakult SXV-vé. Ilyen 70-30-ba tervezem pályára és utcára, ha 1000km-ként dobom le a váltó és motorolajat az elég vagy még intenzívebben kellene? Következő héten tervezek jobban ismerkedni vele.
A visszajelző led csak alacsony nyomás esetén gyullad ki, az olajszűrő mellett van az olajnyomás kapcsolója.