Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello

köszi nagyona linket! sajnos az enyém 82 itt meg 86 ostól van
azért köszi a segítséget !
Itt: link
sziasztok kéne egy kis segítség!

CB 750 es hondának a színkódját kéne megtudnom hogy tudnk rábukkanni?
üdv
köszi a választ!
Meg kéne nézni egyenként mozognak e! Lehet az egyik be van állva.
Nem lett zajosabb mivel az emelő és visszaeresztő íve nem változott, csak 6mm-ről 7,3mm-re változott és végig van simítva az összes öntött felület! A hajtó kar még gyári de így 73e km környékén cserélni akarom erősített kivitelre ami 1mm-rel hosszabb, de ezt majd a nikazilos hengerrel.
sámsonba belekerült az mz rugó dió likőr helyett portórickói rumot inni.
Valami feszül. Esetleg túl könnyű vagy!
Üdv.
Neked az átszabott vezérműtengelytől nem lett zajosabb a blokkod?
Gyári hajtó karod van?
hali tudna valaki segíteni vettem párban egy mz ts 150 hátsóteleszkópot egy simson s50b be szertném belerakni belerakom az 1 iket jól jár belerakom a másikat is akkor meg megse mozdulnak tudna valaki segíteni mi a teendő ilyenkor?estleg msn címem :florian.motor@hotmail.com
Úgyvan!
Ha piaggio blokkos akkor nem jó az a gyertya mert abba RG6YCA nevü kell! Ha stimmel nézd meg a kábelezést, és kikéne mérned a trafo ellenállásait, hogy jók e,meert határ értéken instabil. 6000om és 400-600om
Szia!
670ccm,saját méretezésű kipu, TM40-6 karbi, átszabott vezértengely ami nagyobbat nyit.
Magyart nem is fogsz találni, szerintem itthon nem sokat adtak el belőle, mind magánimportból származik. Meg kell tanulni azt a 15-20 forntos szót angolul, ami érinthet, a komolyabb dolgok úgyis szerbizre tartozbak.
Sziasztok!
Új vagyok a lapon és a motoros világba.(5 éve motorozom)
Se égen-se földön nem találok magyar nyelvü leirást Yamaha Virago XV 750-es gépemhez. Ha van valami ötletetek örömmel fogadom. Kösz, Brúnó.
NGK cpr8e, most vettem bele, ugyanilyen volt benne...csak kezd nagyon idegesiteni, mert fogalmam sincs, hogy mi lehet vele...ezelőtt simsonom volt, tehát nem nagyon értek hozzá...
Szia!

Először szedd szét a munkahengert és tisztítsd ki, plusz a karmantyút nézd meg alaposan nincs-e rajta repedés nagy kopás!

ÜDv!
NGK cpr8e, most vettem bele, ugyanilyen volt benne...csak kezd nagyon idegesiteni, mert fogalmam sincs, hogy mi lehet vele...ezelőtt simsonom volt, tehát nem nagyon értek hozzá...
Üdv kanyar ,érdekelne hogy milyen tuningolás van a dominátorodba?
Castrol pover1 racing
Milyen gyertya van benne?
sziasztok az elsőfék nagyon bent fog ,nem levegös mintha a fék munkahenger nem szivná megmagát rendesen.hogy lehet ezt meg szüntetni?
Egy 3 decis flakon 5000 Ft körül van,szal vagy valami nagyon jó anyagról van szó vagy valami hatalmas nagy át.... .De lehet kipróbálom,mivel ahhoz nem kell megbontanom a motort.Aztán ha ez meg a szinkron nem szünteti meg a rángatást,tovább nyomozok+kimosom a karbikat ultrahang segítségével.
A sajátomat ultrahangos karburátor tisztításnak vetettem alá, jobb lett, és a tisztának látszó karbiból még kijött némi kosz Fuel cleanert nem próbáltam még, de ha kipróbálod, megirhatnád a tapasztalatodat!
Sziasztok! A minarelli am6-os blokkba milyen hajtóműolajat kell tölteni?
Előre is kösz :D
Üdv.Gondolkodtam,hogy megtisztítom a karburátorokat a gépemen (Vulcan 750).Két variáción gondolkodok.Az egyik,hogy veszek egy flakon MOTUL Fuel System Clean-t és ezzel 100-200 km-t járatva a motort kitisztul? a karburátor.A másik,hogy kiszerelem a kettőt és a cégünknél lévő ultrahangos tisztítóval tisztítom ki majd kifújatom levegővel.
Ősszel észrevettem,hogy utazósebességnél ( 90 km/h @ 4000 rpm
) rángat a motor.Gondolom ráférne egy karburátor-tisztítás és szinkronizálás.