Hellohello,megtennéd akkor hogy küldöd a mailt a cbr-es összeröffenésről?(euroring) ha csak a mito miatt nemküldöd,akkor jövök a 600rr-el:)
na,küldmá plíz.Télleg jönnénk
"Az egyetlen problémája, hogy kicsi. Ezen a kétkerekűn ugyanis igen bután néz ki mindenki, aki a 170 centiméteres magasságot elhagyta, igaz a motor a nagyobb teremtűeknek sem kényelmetlen." idézet a napigazdaság.hu-ról
Én 180 cm vagyok, de még senki se mondta, hogy bután nézek ki rajta!!!!!
Mit szóltok hozzá?
Rocky!
Mennyibe kerül kb. ez a 19 lóerőre tuningolás?
Milyen alkatrészek kellenek és mennyi lenne pl. a végsebbesége ? Sokkal jobban gyorsulna???
Aki tudja az kérem válaszoljon !!!!
Köszi.Amúgy hova valósi vagy?Mert akkor érdeklődnék hogy hol lehetne kiszedni a karburátor folytást.Mert a kipufogót meg lehet oldani de a karburátorba nem szívesen piszkáltatnék bele.
Én is úgy tudom, hogy az EU-s határ miatt van benne, hogy 15LE alatt legyen.
Állítólag: elektromos, karburátorba + kipuf környéként.
De ez nem saját tapasztalat, csak vhol olvastam.
Aranyos kis gép a CBR125R, de NEM sportmotor. A blokk, a futómű, a fékek és az üléspozíció alapján inkább egy kezdő túramotor vagy univerzális városi motor. Akkora helyen elfér mint egy robogó, de azért annál sokkal komolyabb. És nagyon kényelmes! Szerintem úgy jó, ahogy van.
Szóval nem kell dögös hangot előcsalogatni belőle, nem kell belepiszkálni a 0,2 LE teljesítményfokozás érdekében.
Rocky! Nsr az 30 le teljesen gyárilag, persze folytás nélkül.... Mondjuk a 4 üteműnek meg vmivel nyomatékosabbank kéne hogy legyen. .. de nemtudom mekkora nyomaték van a CBR-be..
Az a helyzet hogy (nem tudom miért csinálta ezt a Honda) nagyon le van butítva a kis CBR blokkja. Pont tegnap találtam egy olyan oldalt ahol ennek a motornak a tuningolásával foglalkoznak és a megfelelő alkatrészek cseréjével 19LE-t hoznak ki belőle keréken!!!!!!!!! Ami azért már igencsak közelít az NSR teljesítményéhez.
Ho jól tudom 3 helyen van folytás. Nem saját hülyeség. Olvastam. Van elektronikus, karburális és kipuff. Ha jóltudom így 24-5 ló körül van. Ne vegyétek szentírásnak, de én így tudom. A HONDA márkakereskedő szerint persze nincs. A kipuffot egyszerűen meg lehet oldani, de a karbihoz szakember kell. Az elektronikát meg le kell másolni szabályzókör nélkül. Ha jóltudom ennyi...
Nekem van kb 1 éve egy 125-söm szerintem nagyon jó. egy baja van az hogy vékony a kerék.De amúgy egykerekeztem vele meg minden úgy hogy nagyon jó.Vki nem tudja hogy hol lehet a folytás,mert lejárt a garancia és egy kicsit gyorsabbá akarom tenni!
Mert a szalonba azt mondták hogy nincs benne folytás ,hanem valószínű hogy a kipufogóban megtörik a levegő és azért nem megy annyira.
Üdv mindenkinek!
A múlt hétvégén vettem egy 125ös cbr-t. Fél éves, 2ekm stb. Ha minden igaz szombaton el is hozhatjukAmúgy szerintetek jó vétel volt 500ezerért?
na,küldmá plíz.Télleg jönnénk
CBR125R tuning
Én 180 cm vagyok, de még senki se mondta, hogy bután nézek ki rajta!!!!!
Mit szóltok hozzá?
Mennyibe kerül kb. ez a 19 lóerőre tuningolás?
Milyen alkatrészek kellenek és mennyi lenne pl. a végsebbesége ? Sokkal jobban gyorsulna???
Aki tudja az kérem válaszoljon !!!!
Köszi.Amúgy hova valósi vagy?Mert akkor érdeklődnék hogy hol lehetne kiszedni a karburátor folytást.Mert a kipufogót meg lehet oldani de a karburátorba nem szívesen piszkáltatnék bele.
Lécci küldjél már infót erről a cbr-kiskupáról,emailbe ide plíz!!!De küldámel!:)
gilera@vipmail.hu
Állítólag: elektromos, karburátorba + kipuf környéként.
De ez nem saját tapasztalat, csak vhol olvastam.
Szóval nem kell dögös hangot előcsalogatni belőle, nem kell belepiszkálni a 0,2 LE teljesítményfokozás érdekében.
Nekem van kb 1 éve egy 125-söm szerintem nagyon jó. egy baja van az hogy vékony a kerék.De amúgy egykerekeztem vele meg minden úgy hogy nagyon jó.Vki nem tudja hogy hol lehet a folytás,mert lejárt a garancia és egy kicsit gyorsabbá akarom tenni!
Mert a szalonba azt mondták hogy nincs benne folytás ,hanem valószínű hogy a kipufogóban megtörik a levegő és azért nem megy annyira.
A múlt hétvégén vettem egy 125ös cbr-t. Fél éves, 2ekm stb. Ha minden igaz szombaton el is hozhatjukAmúgy szerintetek jó vétel volt 500ezerért?
k.sz.007@freemail.hu