Sosem voltam még az itthoni pályákon különböző helyen, de most eldöntöttem, haverok elvittek egy BP környéki pályára.
Erős kezdés volt.
Meg vagyok győződve, hogy aki itt nevelkedik, nincs gondja a kondival.
Épp mondtuk mi is, ha valaki sírni fog itthon, hogy milyen rumplis a pálya és milyen nehéz, kikacagjuk.Gyál után autópálya minden.
Újrakezdő crossos vagyok, azt szeretném kérdezni, milyen protektort vagy páncélt javasoltok felsőtestre, elsősorban váll-kulcscsont-könyök védelemre.
Nem baj, ha olcsó, használt.
Köszönöm az infót! Holnap mennénk, akkor ezek szerint lehet.
A folyamatos karbantartás azt jelenti, hogy most jó állapotban van?Tehát kezdőbbek is elboldogulnak rajta?
Jelenleg a Gyáli pálya folyamatos karbantartás alatt van a Március 17-én megrendezésre kerülő motocross verseny miatt. A pályán Március 13-ig van lehetőség edzeni,13-tól pályazár.
Weboldalunkon találsz bővebb információt a versenyről!
Mi a véleményetek egy ilyen ebay-es angol YZF-ről?
2009-es motor, 520 ezer Ft környékén áll most a licit és ehhez hasonló színvonalú, korú motorok ilyen áron bármely márkából találhatóak. Fuvar 100 ezerből megvan és még annyiért is vétel, főleg,ha figyelembe vesszük, hogy odakint azért elég sok a tényleg komolyan becsben tartott, becsületesen szervízelt és komoly, drága alkatrészekkel felvértezett motor. (rizikó csak annyi,hogy előbb kell leütni a licitet, majd menni a motorért a kp-vel)
Na ja, csak valahogy össze kéne hoznunk a randit, hogy megnézzem, mi ez. Küldesz róla (de csak a szerkezetről, hogy pontosan lássam, hol kezdődik az utánfutó, és hol a vége a cuccnak) képeket ide?: imrek@yahoo.com
Erős kezdés volt.
Meg vagyok győződve, hogy aki itt nevelkedik, nincs gondja a kondival.
Épp mondtuk mi is, ha valaki sírni fog itthon, hogy milyen rumplis a pálya és milyen nehéz, kikacagjuk.Gyál után autópálya minden.
Nyáron is csodálatos
De ettől jó. Lehet fejlődni...Utána bármelyik pályán 20 kör is supermotozásnak tűnik.
Vért izzadtam, de egy élmény volt.
Kib@szott durva volt, de mentem vagy 1,5 üzemórát.
Mondjuk ringatni nem kell az tuti.
Újrakezdő crossos vagyok, azt szeretném kérdezni, milyen protektort vagy páncélt javasoltok felsőtestre, elsősorban váll-kulcscsont-könyök védelemre.
Nem baj, ha olcsó, használt.
A folyamatos karbantartás azt jelenti, hogy most jó állapotban van?Tehát kezdőbbek is elboldogulnak rajta?
Jelenleg a Gyáli pálya folyamatos karbantartás alatt van a Március 17-én megrendezésre kerülő motocross verseny miatt. A pályán Március 13-ig van lehetőség edzeni,13-tól pályazár.
Weboldalunkon találsz bővebb információt a versenyről!
Üdv.
A Nemesbikki Race Way pályáró valami info?
Mi a véleményetek egy ilyen ebay-es angol YZF-ről?
2009-es motor, 520 ezer Ft környékén áll most a licit és ehhez hasonló színvonalú, korú motorok ilyen áron bármely márkából találhatóak. Fuvar 100 ezerből megvan és még annyiért is vétel, főleg,ha figyelembe vesszük, hogy odakint azért elég sok a tényleg komolyan becsben tartott, becsületesen szervízelt és komoly, drága alkatrészekkel felvértezett motor. (rizikó csak annyi,hogy előbb kell leütni a licitet, majd menni a motorért a kp-vel)
http://www.ebay.co.uk/itm/Yama...
OBG Lila 34/XL(használt, de nagyon szép állapotban) 14.000Ft+posta
70 77 62 022 vagy mail
Cucc Bátran keresetek !