Ha a régi sátrad nem válik be ,akkor Dechatlonos Quechua sátrakat én is bátran ajánlom ! Kapni benn levegőt, nem ázik be (fél nap esőt kibírt nyáron) , nekem hagyományos kialakítású és jó nagy hely van benne, igaz a csomagja is nagy.
Nekem Decathlon-os, azonnal kinyitható sátram van. Minden jó vele, azt leszámítva, hogy amikor felfújható kempingmatracot tettem bele (ami kb. 13 cm magas), a lábam már végig ért, beleütközött a sátor bejáratába. Úgyhogy ebből a sátorból érdemes nem egy-, hanem többszemélyeset vásárolni.
Sziasztok!
Korábban feltettem kérdést, lánckerék témában, gs500f-hez.. , csak mostanság nem voltam így most írok…, az elsőn se szám, se márkajelzés nincs. Legalábbis nekem nincs rajta. Még gyári van a gépen, nem volt cserélve. Csak a vállat kell nézni.
A tescósból is két féle van!
1 rétegű és 2rétegű! Az egyrétegű csak száraz helyen jó, ahol, akár nem is kéne! A 2 rétegű, aminek a hálófülkéje van a vázon és annak a tetején van a külső ponyva, azzal viszont már jónéhány esőben és jégesőben is aludtunk gond nélkül!
Élesben még nem próbáltam. Valamelyik nap elővettem, itthon megpróbáltam felállítani. Az egyik merevítés gumikötele már "gyárilag" el volt szakadva. Meggyógyítottam, de az első benyomásom nem volt túlságosan meggyőző. Ettől függetlenül még lehet jó.
Ott kúrtam el, hogy amikor megvettem a tankot nem tisztítottam ki, pedig már akkor is látszott. Nem is merem tartalékon használni, de most már ideje lenne rendbe rakni.
Köszi szépen! A motorostúrás írásodat is olvastam. Azért mennék Szlovénián keresztül, mert ott még nem voltam, a Horvát részen meg már motoroztunk.
A kempingezés terén van kevés tapasztalatom. Ami itthon fellelhető: két hálózsák, polifoam és egy tecskós 3 személyes sátor. Ez utóbbi nem túl bíztató darab.
Ismerősöm keres motorjára bukócsövet vagy gombát (persze gs500ra). Ha van vkinek eladó vagy tudtok egy kedvezőbb hirdetést, azt megköszönném.
Ricsi
Viszont most éppen esik a hó!
A madzag amit látsz, az épp a matrcot fújja a szivargyújtóról!
65e. a km.
Nagyon királyul néz ki a gép, hogy állsz kilométerben?
Vagy kormánycsapágyakat is akarsz cserélni?
Egy ideje kotyogós a teleszkópom. Ha macskakőre tévedek, vagy kátyuba megyek zörög a teleszkópom. 2003-as a motor, 34000 km-el.
Most szétszedtem, hogy kicserélem az olajat és a kormánycsapágyakat, hátha ettől elmúlik a baja.
Szerintetek?
Üdv: Gábor
http://robogotuning.hu/spl/432...
Korábban feltettem kérdést, lánckerék témában, gs500f-hez.. , csak mostanság nem voltam így most írok…, az elsőn se szám, se márkajelzés nincs. Legalábbis nekem nincs rajta. Még gyári van a gépen, nem volt cserélve. Csak a vállat kell nézni.
1 rétegű és 2rétegű! Az egyrétegű csak száraz helyen jó, ahol, akár nem is kéne! A 2 rétegű, aminek a hálófülkéje van a vázon és annak a tetején van a külső ponyva, azzal viszont már jónéhány esőben és jégesőben is aludtunk gond nélkül!
http://maps.google.hu/maps?f=d...
A kempingezés terén van kevés tapasztalatom. Ami itthon fellelhető: két hálózsák, polifoam és egy tecskós 3 személyes sátor. Ez utóbbi nem túl bíztató darab.