Extra erős bútortakaró fólia ? Hmm..az vagány lehet! Én is vetem az első erdélyi túrámon egy nagy átlátszó nejlont jó vastagot meg nagyot, hogy a motor is aláfért majdnem, de attól kezdve elkerült az eső .. :)
Előtte meg két éjjel is vizet mertem a pólómmal.. hehe
többet azt a bitang nagy fóliát már nem viszem sehova, ha beázna egy egynapos esőben a sátram akkor fekszem bőrkabátban sisakban, volt már erre is példa (nem a quechuában) és tök jó emlékek ezek..
Meg nekem nincs ám ekkora nagy 'rakterem' a gépen, mint neked, összesen 42 liter hátul, 21-21 kétoldalt, meg a sátrat fel lehet pókozni + tanktáska. A nejlon marad itthon, viszek helyette inkább sört...
Tényleg Blue kösz a honlapot amin fenn vannak a doboztartó ötletek ! Sok mindent tudtam használni belőle, bár kellet változtatnom is, mert nekem monokey van oldalt ( nem szerettem volna nagy baszom platnikat a szép faridom elé rakni) , meg gondoltam nagyobb doboz minek , így szűkebb a gép, feldobozolva is. Nekem ennyi raktér is nagy luxus, sosem volt a fele sem, így a tökélyre fejlesztettem az évek során, kis csomagokat. Pl viszek egy tubus mosószert és nem kell anyi póló, meg zokni, mert este a táborhelyen kimosok mindent és sátron megszárad, vagy másnap a motoron. A sátrazás a legjobb dolog a motorozásban. Egyszerűen nagyszerű ! Ja majd ha elkészül a doboztartó (még csak 90 % ban van meg akkor erőt veszek magamon és lefotózom.
tescós gazdaságos sátor 2 napos áztatós
esőt simán kibír . / belső kontakt az anyaggal kizárandó !/
nem egy luxus, extrás darab , de nomádoknak
szerintem bőven megfelel .
Hát ilyen dolgokra egy gs 500 életében egyáltalán nincs szükség.Felesleges pénzkidobás,ha erősebb motorra vágysz inkább tedd félre az ilyen bazári vackok árát és majd cseréld le.Pont ez a típus a ami úgy jó és arra való amire kitalálták
Menj el Bledbe - és ott teszteld:-)
Nálunk nagyon sokan ott szembesültek azzal, hogy BÁR CSAK jó lenne:-) Mert biza a 14 sátorból 2-3 bírta a strapát......de hajnalra már senkié.....valahol mindegyik ázni kezdett:-)
Én ott vezettem be, hogy egy "extra erős" bútortakaró fólia is legyen nálam (700ft/20nm)....No azzal már nem ázott be, csak szél esetén senki nem alszik:-)))úgy csörög:-)))
Vasárnap voltam benn,elég jó akciók vannak csajos ruhákban is,de nézzetek ki a kiállításra,mert ott lesznek és "elvileg" még akcióznak!