Ez az alubetétes kétpontos kézvédő?Mert azt fel lehet szerelni simán!Nekem mondjuk nem olyan van a motoron de van olyan kézvédőm is és én rá tudtam fogatni!
Sziasztok!
Milyen kézvédőt tudtok ajánlani ami átalakítások (pl.:kormány és/vagy kuplung-fekkar cseréje nélkül) fel lehet szerelni az XT125X-re?
Vettem egy új UFO MC1632-es univerzális kézvédőt, de átalakítások nélkül nem lehet felszerelni rá.
Hello!
Nagyvas.hu-n találsz mindent hozzá!JT márkáju lánckerekek elég jók.A bolt meg elég korrekten betartja a rendelést!Tipus szerint is ki tudod keresni a láncszettet és mutatja azt is hogy mi a gyári méret!
Sziasztok!
Milyen gumiabroncs szettet tudtok ajánlani az XT125 X-re?
Elsősorba hétvégi túrákra és városi használatra. Terepre nem tervezek menni a motorral.
Üdv XT-sek.
Kérdésem a következő.Nincs meg a henger hűtőbordái között az a gumi távtartó.Már így vettem hogy nem volt rajta.Árt az valamit is a motornak vagy csak a rezgést csillapítja?
Sziasztok!
Az a furcsa kérdésem lenne, hogy nektek milyen hangok jönnek a blokkból? Mert nekem elég hangos. Nem csörgés, hanem inkább ciripelés. Ez normális?
Olajcsere és szelephézag volt.
Előre is köszi!
Milyen kézvédőt tudtok ajánlani ami átalakítások (pl.:kormány és/vagy kuplung-fekkar cseréje nélkül) fel lehet szerelni az XT125X-re?
Vettem egy új UFO MC1632-es univerzális kézvédőt, de átalakítások nélkül nem lehet felszerelni rá.
Üdv.Ori
Megfogadtam tanácsod és vettem bele ilyen olajat!20W-50 ásványi.Pont ilyen léghűtéses motorokhoz.
Nagyvas.hu-n találsz mindent hozzá!JT márkáju lánckerekek elég jók.A bolt meg elég korrekten betartja a rendelést!Tipus szerint is ki tudod keresni a láncszettet és mutatja azt is hogy mi a gyári méret!
nincs jelszó és fogalmam sincs meddig lesz fent..
2005-ös.
Na ez érdekes volt, az otthoni asztali gépemben volt egy régi mentett SportMotor felhasználó név: ubisoft
Nem is emlékeztem, hogy volt.
2005-ös.
is-is, mind a ketto erdekel.
Van valakinek egy fölösleges Yamaha XT125 X/R kezelési (használati) útmutatója? Eladó példány is érdekel, normális áron.
Milyen gumiabroncs szettet tudtok ajánlani az XT125 X-re?
Elsősorba hétvégi túrákra és városi használatra. Terepre nem tervezek menni a motorral.
Üdv.
Ori
Kérdésem a következő.Nincs meg a henger hűtőbordái között az a gumi távtartó.Már így vettem hogy nem volt rajta.Árt az valamit is a motornak vagy csak a rezgést csillapítja?
Az a furcsa kérdésem lenne, hogy nektek milyen hangok jönnek a blokkból? Mert nekem elég hangos. Nem csörgés, hanem inkább ciripelés. Ez normális?
Olajcsere és szelephézag volt.
Előre is köszi!
Ha nem lenne túl nagy kérés feltudná tenni valaki a Yamaha XT125X használati útmutatóját? Vagy tudja valaki honnan lehetne letölteni?
Üdv.
Ori
Őt próbáld meg.
http://gyongyos.olx.hu/yamaha-xt-125-x-alkatreszek-iid-182539624
Vagy ezt is meg lehet,elvieg alkatrészenként is eladja.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_125_x_superm
oto-5672151