Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Korábban, beraktam a linkjét a gyártó cégnek. van egy konfigurátoruk, ahol megterv ezheted az ülésedet. Baromi drága. Az ebay-en tudsz venni ha mázlid van. Mint King-nek
Nem baj de,túrázásra kényelmeseb nek látszík mínt a gyárí.
Hello mindenkinek sport levegőszűrőt szeretnék berakni én is csinált már valaki ijet hogy műkődik ez tudnátok segíteni mit kell szét szedni
Nagypapás...
King!

Na akkor honnan van az ülés, mennyi és van-e fekete-sárga variáció?
Nagyon szép, a drágakisfeleségem nagyra értékelné. Viszont akkor egyre többet jönne velem . Na ez nagy dilemma.
Éngemís érdekelne íjen ülés.
Minek az első futóműje,nagy z-é?
áááá... De fasza kis ülés! Jobban hívogat hogy pattanjak bele, mint a gyári.
És ezért az árért nagyon megérte! Én most néztem ebayen 379 euroért láttam csak... :(
Elkészült végre a paripa !

Egész jó még így zölden is az ülés ! Köszi nagyon Tomlamb ! Ebay GURU !
Nem vagyok manó, mert magassarkú nélkül is fel tudok szálni a sámlira onnan meg... És különben is! Ha manó lennék inkább valami hosszú orrú csizmát használnék mint magas sarkút, mert ha belegondolok, hogy az ember hogy tartja a lábát, ha valamit nehezen érel vele... De ízlések és pofonok, van aki sarkával próbálokzna...
CoRo!

Hát örülök,h jobb lett a masina,bár tök furi,h teljesen gyári állapotában,h lehet ilyen az a teló,miért kell ennyire betekerni és még akkor sem igazán kemény! Igazából ennyire híg olaj van benne !

A hátsó rugón meg akkor legközelebb állítunk egy kicsit vissza,h puhább legyen, lehet,h fog is annyit ülni neked majd a hátulja,hogy megfelelő legyen !

És köszi a múltkori kedves szavakat,ez a minimum ,amit nyújt egy Z-s a szintén zenész pógárnak !

Tengermély tisztelet !
Peetsp!

Üsdd be a keresőbe, hogy Dunlop Roadsmart és van egy csomó link.
Itt az egyik első magyar hír:
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=6948&cat=


Üdv
Soma
Manó vagy? Magassarkú cipellő?
Kingmidas! Kicsit hosszabb gurulgatás után, mostmár fixen kijelenthetem, hogy nem volt hiába való a csavargatás az első telón! Sokkal stabilabb lett a gép fékezésnél is és hátul kényelmesebb lett jóval, bár majd egy felet majd puhítani kell a rugón.
Viszont egy 2-3 cm-res ültetés jóttenne a gépnek

.coRo
De pont ezt mondom kedes kollega, hogy nekem ugyan van gyárilag ilyen stuff rajta, de kutyaszart se ér...
Ugyanolyan fostos minden egy eső után mintha nemis lenne...
vasra magyar itt a jó idő
Gyárilag nincs rajta. Lehet, h. jobban néz ki így, de én később akarok egyet rá, mert ugye ott a kerék előtt a rugóstag meg az elektronika, és szerintem esős sáros időben jut azért oda is bőven (bár ezzel még nem áztam, így korrekten nem tudok nyilatkozni)
Dragons!
Az 1000-resednek gyárilag nincs hátsó sárvédője vagy csak Te szedted le?
Én nagyon gondolkodom azon, hogy lekapom az enyémet, mert szerintem nélküle sokkal dögösebben néz ki és amúgy se ér semmit!
A rugóstag és minden más olyan retkes mintha nem is volna ill., nem lehet semmihez se hozzáférni miatta...

.coRo
Ok, Köszönöm!

.coRo
Én vagyok én, te vagy te, ki a motoros én, vagy te? Mindketten. Ma tényleg fáradt vagyok.
Ahaaaa, csak mert kifigyelt a kedvesem, es most hogy otthon voltam, lattalak is evickelni a jo nagy dugoban. Ugyhogy rogton gondoltam, hogy Te vagy Te. Uuuuuuuh, csak lenne mar itt is motoros ido, en is a Z-vel jarnek dolgozni.
Engem is ez a Dunlop roadsmart érdekelne, de semmi marketingszag nélküli tesztet nem találtam még róla... Ha valahol találtok ne felejtsétek el beszúrni a linket...:-) Üdv.
Majdnem ott lakom, rendszeresnek mondható, igen!
Nem neked gratuláltam, hisz nem is tudtam, mi alapján választottál motort. Azoknak gratuláltam, akik az alapján választanak. Elnézést a félreérthetőség miatt!

És örülök, hogy te is ismered a kacsák-víz összefüggést!
Setzer!
Mivel gratuláltál ahhoz, hogy gyakorlatilag újságok tesztjei alapján vettem a Z-ét. Én nem akartalak ezzel kelletlen helyzetbe hozni, vagy megbántani. Inkább reflektálni szeretnék a magyar helyzetre, lehetőségekre. Másik oldalról megértem a kereskedőket is, csikibegénél tavaly a KTM tesztnapon két motor próbáutja a mai napig tart (nem vitték vissza). Ha pedig valami újdonságra akarsz szert tenni, akkor marad a net és az újságírók véleménye (sajna amagyarokéra nem sokat adok, de azért vannak jó cikkeik). Pláne, ha olyan kereskedésből veszed, ahonnan nem mentek el a hivatalos bemutatóra (dealer meeting). Ők csak annyit mondanak, hogy milyen színekben és mennyiért viheted.
Sajnos volt olyan kereskedés is, (többet felkerestem az árajánlat miatt) ahol a fodított telókkal én szembesítettem az értékesítőt. Ahogy néztem a kawasaki honlapját, ez a kereskedő idén már nincs is.

Négy dolog fontos: békesseég, szeretet, térerő és hogy a kacsa előtt legyen víz