Eladó:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 21 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Érdekelne 56- os bőr ruha kétrészes, esetleg 54-es, valamint 44-45 csizma. A méreteim 185 magas 88-90 kg váll kerület 130 cm. Ha esetleg van valamitek írjatok vagy kovax88@citromail.hu ra küldjetek képet árat, tel számot.
Profi CLOVER DZSEKI eladó! Nem gagyi! Bevarrt protektoros,szél és vízálló(valóban az) ebbe nem ázol és nem fázol és buksz meg véd.Természetesen sérülés mentes L-es méret,mindene működik ár 25 000ft ingyen posta 06 20 352 6461
Eladóvá vált AGV K-4 Vyrus sisakom
Mértet: M 57-58 (7 1/8 - 7 1/4)
2012.04 hóban vásároltam, 59.100 ft- ért, a Show Bike-ban. Plusz vettem hozzá egy sötét plexit, 12.400 ft. Kb. 10 alkalommal volt rajtam. A bukó alján, a szivacson a nyak résznél (mind a két oldalon) van egy kis felületi sérülés. A világos plexin vannak apróbb karcok. Illetve nincs meg a bogárháló, valahol elhagytam. Ezeket leszámítva egy igazán jó állapotú, hibátlan fényezésű, kizárólag maszkban használt sisak. Sisakzsákkal, a dobozával és minden papírjával együtt adom. Érdekelődni izoli76@gmail.com címen lehet. A félreértések elkerülése végett, a személyes adás-vételt részesítem előnyben Sz.Sz.B.M.
Az ár: 40.000 Ft.
Csak Pocsesznak!
Az általad említett sisakról nincs tapasztalatom,de van másik.A NOX 940.
A képeket látva hasonló lehet.Kicsit bátortalanul rendeltem,de nem csalódtam.Az MTR sisak is hasonló,talán ugyan azon héjra épül,némi szellőző változással. A sisakot próba nélkül választottam,de az M 57-58 tökéletes az 57-es fejemre.Nagyon szépen tart,nem szorít sehol,tökéletes,ahogy a nagy könyvben meg van írva.Kidolgozása megfelelőnek tűnik,szép a belső,pontosan zár a plexi,napszemüvege is szépen reteszel,nem sötét.Ennek a súlya "csak" 1400g,három szellőzője van. Ennyi pénzért /20-22-ér kínálják/ szerény véleményem szerint megfelelő.Nekem biztosan,főleg amikor olvasom a háromszoros áron kínált márkák tesztjeit.Spanyolországi /E9/ minősítés van a címkén és nem kínai,ha igaz,mert madein Eu.Van néhány kép,nem tökéletes,de talán segít a döntésben.
Lehet, hogy jó lenne nappal. De ez egyáltalán nem biztos. Ki kellene próbálnod valami vékonyabb átlátszó műanyag darabon.
Viszont egészségtelennek egészségtelen lenne, ugyanis nem UV szűrős. Vagyis amikor a plexit - a lefújtat - lecsuknád, a pupillád a sötét miatt kitágulna, az UV sugárzást pedig 1 az 1-ben kapná a szemed. Ehhez viszont nem kell a napba nézned, úgy is a szemedbe jut. Nem véletlenül mondják, hogy a gagyi napszemüveg helyett jobb, ha hunyorogsz!
A Sisakomhoz sehol nem lehet szerezni sötét plexit még a Nagykernél sem mert nem rendeltek többet és ugye van ilyen Lámpa búra sötétítelő lpray és szerintetek jó lenne az a plexire?
Minden, ami fontos lehet a biztonságos motorozásodhoz!
Nézz szét oldalamon, ahol sok olcsó újszerű motoros cuccok közül választhatsz! http://hasznaltmotorosruha.hu/...
MTR S-811 bukó most egész jó áron van a bázismotor.eu-n.
Van esetleg valakinek tapasztalata a sisakkal kapcsolatban, vagy magával a márkával...?
Köszi előre is...
Anyaga: ABS
Tömege: 1,630 g
Víztiszta plexije karcálló, Pinlock® előkészített
Beépített napszemüveg
A légcserét az állítható áll-, és homlok beömlő, valamint a hátsó kilépő biztosítja
Komfort bélése eltávolítható, mosható
Az állszíj nyomógombbal záródik
E minősített
A bogárvédő, és a pára terelő széria tartozék.
Új! Számlával. Bontatlan dobozban. S-méretben.
(Az arcpárna felfújható, így sosem tágul ki a sisak)
42990 helyett 34990Ft
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 21 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Mértet: M 57-58 (7 1/8 - 7 1/4)
2012.04 hóban vásároltam, 59.100 ft- ért, a Show Bike-ban. Plusz vettem hozzá egy sötét plexit, 12.400 ft. Kb. 10 alkalommal volt rajtam. A bukó alján, a szivacson a nyak résznél (mind a két oldalon) van egy kis felületi sérülés. A világos plexin vannak apróbb karcok. Illetve nincs meg a bogárháló, valahol elhagytam. Ezeket leszámítva egy igazán jó állapotú, hibátlan fényezésű, kizárólag maszkban használt sisak. Sisakzsákkal, a dobozával és minden papírjával együtt adom. Érdekelődni izoli76@gmail.com címen lehet. A félreértések elkerülése végett, a személyes adás-vételt részesítem előnyben Sz.Sz.B.M.
Az ár: 40.000 Ft.
Köszi az infót, még gondolkodok Motowell sisakon is, mert inkább támogatnám a magyar terméket, de majd meglátom...
Keress ismerőst,ez is az MTR is megszerezheted 15-ből!
Hármat vehetsz évente.
Az általad említett sisakról nincs tapasztalatom,de van másik.A NOX 940.
A képeket látva hasonló lehet.Kicsit bátortalanul rendeltem,de nem csalódtam.Az MTR sisak is hasonló,talán ugyan azon héjra épül,némi szellőző változással. A sisakot próba nélkül választottam,de az M 57-58 tökéletes az 57-es fejemre.Nagyon szépen tart,nem szorít sehol,tökéletes,ahogy a nagy könyvben meg van írva.Kidolgozása megfelelőnek tűnik,szép a belső,pontosan zár a plexi,napszemüvege is szépen reteszel,nem sötét.Ennek a súlya "csak" 1400g,három szellőzője van. Ennyi pénzért /20-22-ér kínálják/ szerény véleményem szerint megfelelő.Nekem biztosan,főleg amikor olvasom a háromszoros áron kínált márkák tesztjeit.Spanyolországi /E9/ minősítés van a címkén és nem kínai,ha igaz,mert madein Eu.Van néhány kép,nem tökéletes,de talán segít a döntésben.
Kivehető vastag bélés, extra erős protektorok, fényvisszaverők.
Ennyire olcsón, ilyen jó minőségű motoros kabátot sehol másutt nem kapsz!
Csak a készlet erejéig!
39990 helyett 13990Ft
Az eredeti árat Olasz oldalakon ellenőrizheted!
www.darazsgarazs.hu
29990Ft
www.darazsgarazs .hu
Viszont egészségtelennek egészségtelen lenne, ugyanis nem UV szűrős. Vagyis amikor a plexit - a lefújtat - lecsuknád, a pupillád a sötét miatt kitágulna, az UV sugárzást pedig 1 az 1-ben kapná a szemed. Ehhez viszont nem kell a napba nézned, úgy is a szemedbe jut. Nem véletlenül mondják, hogy a gagyi napszemüveg helyett jobb, ha hunyorogsz!
Légyszi Segítsetek nekem!
A Sisakomhoz sehol nem lehet szerezni sötét plexit még a Nagykernél sem mert nem rendeltek többet és ugye van ilyen Lámpa búra sötétítelő lpray és szerintetek jó lenne az a plexire?
S-es fejek, 41es lábak... hol vagyok?
átmegyek a nagyfejűnagylábúmotorosok.hu-ra
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Eladó párom csizmája. Hirdetések között megtaláljátok.
Üdv
Vaszi
Nézz szét oldalamon, ahol sok olcsó újszerű motoros cuccok közül választhatsz!
http://hasznaltmotorosruha.hu/...
Van esetleg valakinek tapasztalata a sisakkal kapcsolatban, vagy magával a márkával...?
Köszi előre is...
Anyaga: ABS
Tömege: 1,630 g
Víztiszta plexije karcálló, Pinlock® előkészített
Beépített napszemüveg
A légcserét az állítható áll-, és homlok beömlő, valamint a hátsó kilépő biztosítja
Komfort bélése eltávolítható, mosható
Az állszíj nyomógombbal záródik
E minősített
A bogárvédő, és a pára terelő széria tartozék.