28000km azaz a 2020as évem motoron

A 2020-as év motoros szempontból jól telt, de kellemetlenül végződött, legaláábis anyagilag.
Pontosan 28007 km került a motorba. A motorozást Január 1. -én kezdtem, és december 31.-én fejeztem be, de a befejezés már a barátnőm motorjával történt Budapesten.
2020-ban láttam életemben először a tengert, és az osztrák alpokat.
Motorral először látott országok: Szerbia, Bulgária, Görögország, Észak-macedónia, Ausztria. Mondjuk az utolsó kivételével a többit még sohasem láttam a túrák előtt.
3 nagyobb eseményen vettem részt, ami a km-ek gyarapodásában sokat számított. Egy barátok által szervezett Görögországi túrán, egy motorozzvelünk által szervezett osztrák túrán, és az Óriáskerék motoros egyesület által szervezett teljesítmény túrán, ami 3 megyét érintett, több hónapon keresztül. Valamint volt még egy sajnálatos esemény, amin részt vettem, a Baka Peti megemlékezése.
A barátnőmet az osztrák motoros túrán ismertem meg , július végén, amiből októberben lett komolyabb kapcsolat.
Ebből kifolyólag is került némi km a motorba, Budapest - Kisvárda távolság okán. A többi km a környéken gyűlt össze.
Az elején említett kellemetlen befejezés egy Budapestről a kisvárdai munkahelyre, vasárnap hajnali motorozás közben történt.
Szakadó esőben az M3 pályán megbokrosodott a jármű és beszorult a szalagkorlát alá. Sérülései ellenére, szerencsére teljes mértékben hasznalható állapotban maradt, így 10 perc késéssel beértem a munkahelyre. Összesen, majdnem 1 miska volt ez a mutatvány.
Az év utolsó napján a barátnőm kölcsön adta az egyik motorját, így két motorral csináltunk egy évzáró motorozást a nagyfaluban. Ez jó volt, és jól sikerült.
Összességében a baleset ellenére is jó motoros évet zártam. Elvégre egy ilyen balesetben akár ott is maradhattam volna. A kilométereket tekintve ez a 2. legjobb évem, mivel egyszer már volt 29000 km feletti évem. 2009-ben.