Bűnüldöző robogók?

Bővül a hazai rendőrmotorflotta

A csaknem háromszáz fős állomány újabb tagokkal bővül, miután kihirdették, hogy a rendőrség közel félszáz kétkerekű beszerzését tervezi. Meglepő tétel, hogy nem csak motorkerékpárok szerepelnek a listán.
2016. augusztus 30. 6

Jól vizsgáztak a motorosok

Razzia a hazai szerpentineken

A Bükk és a Mátra legkedveltebb útjain jelentek meg a rendőrök, hogy az arra járó motorosokat ellenőrizzék. Az akció sikeres volt, és szerencsére csak alig-alig kellett intézkedniük.
2016. augusztus 29. 28

Pályakörkép: Monza

A Sebesség Temploma

Cikksorozatunkban a legjobb európai versenypályákat vesszük górcső alá, s utánajárunk, hogy földi halandó miként juthat fel rájuk. Folytassuk egy legendás pályával, a Sebesség Templomával, Monzával! Próbáljátok ki Ti is!
2016. augusztus 28. 3

Lazább már nem is lehetne

Híres motorosok: Steve McQueen

Ha nincs az a bizonyos találkozás, ma talán szegényebbek lennénk egy igazi legendával. Az olajos kezű szerelő élete egy csapásra megváltozott, amikor összefutott korának egyik legnagyobb sztárjával, James Deannel.
2016. augusztus 26. 13

Ezt csináld utánam!

Egbert Van Popta az új rekorder

Ez már tényleg emberfeletti: a legtöbb motoros életében nem megy ennyivel még két keréken sem. Persze Van Popta most sem elégedett, és várhatóan újabb babérokra tör.
2016. augusztus 26. 4

A gumi nyeri meg a versenyt?

Pilóták nyilatkoztak a brnói eseményekről

Cal Crutchlow egyértelműen a remek gumitaktikának köszönhette futamgyőzelmét, de arról már megoszlanak a vélemények, hogy a többiek visszaesésében pontosan milyen szerepet is játszottak az abroncsok.
2016. augusztus 25. 9

Etalonként tündököl

BMW S 1000 R

Szinte észrevétlenül telt el az utóbbi három év az S 1000 R bemutatása óta, s az elmúlt időszakban a csupasz izomgép a bajorok egyik slágerterméke lett. Nem véletlen a siker - alig akad valódi ellenfele a bitang sornégyesnek.
2016. augusztus 24. 87

A legenda megelevenedik

Harley és a Davidson fiúk története

Hogy nézett ki az a kis sufni, ahol több mint száz éve elkészültek az első motorkerékpárok? Milyen döntések és fejlesztések fémjelezték a márka történetét? Mindez kiderül szeptember közepén a H-D történetét bemutató filmből.
2016. augusztus 24. 8

Még több klasszikus motor

Újabb tagokkal bővül a Heritage osztály

A pofonegyszerűen átalakítható váz révén viszonylag könnyű azonos műszaki alapokra teljesen eltérő stílusú gépeket építeni, és a BMW nem is hagyja ki a ziccert. Még idén két új modellt mutatnak be.
2016. augusztus 23. 21

Rendhagyó pályanap

Húszéves a Pannónia-ring

Vasárnap egy rendhagyó pályamotorozásra invitálunk benneteket, ahol a szokásos program mellett egy 100 perces csapatversenyre is benevezhettek.
2016. augusztus 22.

Érthetetlen taktika

MotoGP - Brno

A MotoGP idei szabályváltozásai egyértelműen jót tettek a sportnak, hiszen az alig két tucat pilótából álló mezőnyben legalább 7-8 motorosnak valódi esélye lett az elsőségre. Ismét új győztest avattak a királykategóriában.
2016. augusztus 22. 59

Kitartó menetelés

Interjú: Bódis Richárd

Bár kilenc éves kora óta motorversenyzőnek készül, nincs könnyű dolga Bódis Richárdnak. Hála a tehetségnek és a kitartó gyakorlásnak, idén végre learathatja a babérokat, hiszen ha minden jól alakul, akár a bajnokság élén is végezhet a fináléban.
2016. augusztus 21.