• Pure&Craft 2017 beharangozó

  Zenei fesztivál motorosoknak

  Új helyszínre költözik az idén immáron harmadik alkalommal zajló esemény: a fokozott érdeklődés miatt nagyobb, tágasabb környezetben bulizhatnak a motorosok.
  2017. március 30.
 • A Mugen Shinden Roku teljes valójában

  Mint a villám

  Guy Martin és John McGuinness 2017-ben nemcsak superbike-jaikkal vágnak neki a TT-nek, hanem elektromos kétkerekűekkel is rajthoz állnak. Most azt is megmutatták, pontosan milyen motor dolgozik alattuk a Man-szigeten.
  2017. március 29.
 • A motorosvilág ötven évvel ezelőtt

  Időutazás kétkeréken

  Megérkeztek az első hatszázas, távol-keleti gépek, a versenyzők 400 km/órával száguldottak, míg a tuningcégek olyan elképesztő fejlesztésekkel sokkolták pilótáikat, mint például a hidraulikus tárcsafék. 1967 igazi mérföldkő volt a motorozás történetében.
  2017. március 29. 16
 • Új uniós javaslat a balesetek megelőzésére

  Harminccal városban?

  A napról-napra növekvő benzinfogyasztás és forgalom dacára tovább csökkent az Unióban a halálos közlekedési balesetek száma. Az öreg kontinens útjai messze a legbiztonságosabbak a világon, de a városokban még akad teendő, ezért azt javasolják, a tagállamok csökkentsék drasztikusan a sebességhatárokat.
  2017. március 29. 24
 • Hamarosan zárul a méregdrága robogó licitje

  Ma gazdára lel a legöregebb Vespa

  Ha van kéznél 60 millió forintod, még megszerezheted a híres robogót. Közel ennyi ugyanis a legmagasabb összeg, amelyet a relikviáért jelen pillanatban kínálnak, és a licitnek még nincs vége.
  2017. március 28. 6
 • Honda Rebel Aviator Nation

  Hódít a retró

  A japán gyártó összefogott az Aviatorral, és együtt készítettek egy speciális kiadást a hamarosan érkező, félliteres cruiserből. A hetvenes évek ihlette különlegességet egy kisfilmben csodálhatjuk meg közelebbről.
  2017. március 28. 1
 • Így képzelik a bajorok a következő száz évet

  Ez már a jövő?

  Önvezető autók, okosmotorok és a mobilitás új lehetőségei - ezek szerepelnek a BMW filmjében, melyben azt mutatják meg, milyen forradalmi megoldások felbukkanása várható a következő néhány évtizedben.
  2017. március 28. 2
 • Simson S100

  Dupla élvezet

  Erőforrása kéthengeres, kétütemű, száz köbcentis, léghűtéses. A különleges műszaki adatok egy hazai gyártmányú, épített Simsonhoz tartoznak, melyet most működés közben is megcsodálhattok.
  2017. március 27.
 • Fizetőssé válnak a német autópályák

  A motorosok kimaradnak

  A korábbi tervezetet szinte változatlanul szavazta meg a Bundestag, így hamarosan fizetőssé válik a német úthálózat jelentős része. Szerencsére vannak kivételek, például a motorosok is mentességet élvezhetnek.
  2017. március 27. 7
 • MotoGP - Katar

  Felejthetetlen szezonnyitó

  Meglepetésemberek a rajtrács és a mezőny élén, a Moto3 legjobb meccseit idéző csörték és elképesztő izgalmak - ezek jellemezték a GP idei nyitófutamát. Ennél jobb kezdésről nem is álmodhattunk volna.
  2017. március 27. 9
 • Új nevek a Kawasaki kínálatában

  Ismerős arcok

  Az ER-ből Ninja lett, a csupaszmotor combosabb erőforrást kapott, míg az egyre kapósabb Versys család új taggal bővült. Komoly változások zajlanak a Kawasaki háza táján.
  2017. március 26. 13
 • Özönvíz mosta el a katari időmérőt

  Felborult erőviszonyok

  Meglepetésre elmaradt a MotoGP idei első időmérője, mert az esőzések miatt egyszerűen nem volt biztonságos a katari pálya. A korábbi edzések alapján így Vinales indulhat az élről, Rossi messze lemaradt mögötte, Lorenzo pedig a legjobb tízbe sem jutott be.
  2017. március 26. 4