Gumizd fel!

Téligumik motorkerékpárokra és robogókra

Bár a választék nem túl acélos, azért a robogókra és néhány motorra igenis lehet találni téligumit, sőt a gyárak ma már többféle anyagkeveréket és mintázatot kínálnak, így mindenki megtalálhatja a saját céljaira ideális abroncsot.
2016. október 28.

Újabb gigacirkáló a piacon

BMW K 1600 GT

A látványos Concept 101 legérdekesebb megoldásait átvéve született meg a bajorok új túragépe, a hathengeres, 160 lovas K 1600 B. Talán mondanunk sem kell, a B ezúttal baggert jelent, vagyis a BMW ezúttal az amerikai piacon népszerű szegmenst vette célba.
2016. október 28. 4

Ördögi buli a Népligetben

Devils börze beharangozó

Immáron két évtizede minden ősszel motoroktól és jó kedélyű bájkerektől hangos a Népliget és környéke. Idén sem lesz másként, november 12-én ismét megtöltik a csarnokot az eladók, a motorok és a népszerű zenekarok.
2016. október 27.

Ne hagyd magad!

A téli felkészülés

Az egyre enyhébb és csapadékszegényebb telek sokakat arra ösztönöznek, hogy a hidegebb évszakban is befogják gépüket munkába járásra vagy egy-egy rövidebb túrára. Te is így tennél? Segítünk felkészíteni magad és a vasat, hogy ne útközben érjen meglepetés.
2016. október 26. 12

Még több erő alapáron

Ingyenes Screamin' Eagle csomagok a Harley modellekhez

Nem elégszel meg a gyári teljesítménnyel és kinézettel? Most itt a lehetőség, hogy egy fillér plusz költség nélkül tegyél szert egy erősebb és vagányabb motorra!
2016. október 26. 1

Egy jó café racert olcsón?

Mash TT40

A feltörekvő gyártó korábban is sokakat meglepett kedvező árképzésével, azonban a most bemutatott klasszikus versenygép minden eddigin túltesz. Bő másfél-millióért senki nem kínál ilyen látványos, új motort.
2016. október 25. 16

Tét nélkül?

MotoGP - Ausztrál Nagydíj

Az egész szezonban megbízhatóan, higgadtan versenyző Marqueznek a jutalomjátékban megremegett a keze, és eldobott egy biztosnak tűnő futamgyőzelmet, no meg egy izgalmasnak ígérkező csata lehetőségét.
2016. október 24. 3

Megéri a pénzét

Teszt: Yamaha XSR700

Talán az XSR a legjobb példa rá, hogy néhány okosan elhelyezett kezelőszervvel és kiegészítővel mennyire fel lehet dobni egy motort. Elég pár zseniális megoldás, és az egyszerű nakedből látványosabb, s nem mellesleg sokkal élvezetesebb masina kerekedik.
2016. október 23. 6

Örök ígéret marad

Öt éve hunyt el Marco Simoncelli

Az 1987 januárjában, Cattolicán született Simoncelli igen korán belekóstolt a motorozásba - csupán négyéves volt, amikor első kétkerekűjére pattant, és hétévesen már a versenypályákon bizonyította tehetségét.
2016. október 23. 3

Félelem és reszketés egy BSA-n

Híres emberek garázsa: Hunter S. Thompson

Az újságírás és a motorozás történetének egyik meghatározó alakja igencsak szokatlan módon került kapcsolatba a kétkerekűekkel. Thompson arra vállalkozott, hogy elvegyül a rettegett Hell's Angels tagjai között, és így mutatja be a törvényenkívüli klub életét.
2016. október 21. 7

Dobogón a magyar mérnökök

Hazai siker a Motostudenten

Megérdemelten került az innovációs díj a hazai szakemberekhez, elvégre a világon elsőként használtak alumíniumhab-szénszövet ötvözetet egy motorkerékpár építéséhez.
2016. október 21. 16

Véget ért a hazai MX-szezon

MX csapatverseny - Kiskunlacháza

Vasárnap, Kiskunlacházán rendezték az MX-évadot lezáró ún. csapatversenyt, melyen minden jelentősebb alakulat és pilóta képviseltette magát. Déczi Balázs személyesen mesél a rendhagyó futam izgalmairól.
2016. október 20. 1