• Sikeres szezont zárt a Chrobák Team

  Díjesőben az ifjú tehetségek

  A hétvégén kiosztották a legjobb utánpótlás-versenyzőknek járó kupákat. A magyar csapat fiataljai roppant eredményesek voltak idén, így bőségesen vihettek haza a csillogó ereklyékből.
  2017. november 20.
 • MAMI Kupa 2017 - végeredmény

  Az aszfaltcsíkok királyai

  A tavaszi-nyári időszak legszínesebb, legváltozatosabb motorsporteseményei a szakiskola versenysorozatának fordulói voltak. Az évad során népes mezőny gyűlt össze, s akadt több kategória is, ahol végül csak pár pont döntött a dobogós helyekről.
  2017. november 20.
 • Benelli 752S

  Újabb kategóriákban hódít a Benelli

  Tavasszal megígérték, hogy 2018-tól 750-es gép is elérhető lesz a kínai-olasz társaság palettáján, s Milánóban már le is leplezték a formás, kéthengeres csupaszmotort.
  2017. november 20. 13
 • A tíz legnagyobb motorkerékpár-erőforrás

  A méret nem lényeg?

  A gyártók sportot űznek abból, hogy ki tud a legbrutálisabb erőforrásokkal előrukkolni, ennek ellenére a hengerűrtartalom folyamatosan csökken. Noha több nagyágyú is elvérzett a szigorú emissziós előírások miatt, azért a masszív benzinfalók rajongói még tudnak miből válogatni.
  2017. november 19. 15
 • Macau GP - 2017

  Ahol legális az utcai száguldás

  Hétvégén rajtol a világ egyik legkülönlegesebb utcai versenye a Távol-Keleten. Miként minden évben, most is rendkívül izgalmas futamok várhatók a szalagkorláttal egy egyéb tereptárgyakkal szegélyezett, utcai pályán.
  2017. november 16. 7
 • Triumph Speedmaster - 2018

  Aszfaltbetyár

  A szigetországiak már régóta rebesgették, hogy valami nagy dobásra készülnek, s most végre itt van megújult cirkálójuk, amivel a Harley-Davidson képzeletbeli tortájából szeretnének vágni egy szeletet.
  2017. november 15. 22
 • Újabb motoros Guinness-rekord

  Dicsőség a porban

  Senki nem tett meg annyi kilométert egyetlen nap alatt, terepmotorral, mint Ali Abdo. Teljesítményére a Guinness Rekordok Könyvének szerkesztői is felfigyeltek.
  2017. november 15. 8
 • Nem indult jól a valenciai teszt

  Rossi újabb durva bukása

  Alig ért véget az idény, a versenyzők máris motorra ültek, hogy kipróbálják a 2018-as gépeket. Rossi is jelen volt, aki alaposan lenullázta az egyik tesztmotort.
  2017. november 15. 6