Szép volt, kölyök!

Máté az ADAC Junior Cup bajnoka

Második helyen ért célba és ezzel megszerezte az ADAC KTM 390 RC Junior Cup bajnoki címét Laczkó Máté, az MW Performance versenyzője. Most ő mesél a hockenheimi zárófutam izgalmairól, valamint a nem is oly' távoli folytatásról a magasabb kategóriában.
2016. szeptember 27. 6

Kalandmotorosok, nyeregbe!

II. Kalandmotoros találkozó

A tavalyi, esős buli után most nyárias meleg és napsütés vár a résztvevőkre, de nem csak ezért érdemes ellátogatni az egész hétvégét kitöltő találkozóra. Izgalmas és programokban gazdag szezonzáróval készülnek az alföldi helyszínen.
2016. szeptember 27.

Újabb fontos lépés

MotoGP - Aragon

Vesztett helyzetből is sikerült talpra állnia és diadalmaskodnia Marc Marqueznek, aki immáron a bajnoki cím egyértelmű esélyese.
2016. szeptember 26. 18

A meglepetések embere

Portré: Jack Miller

A MotoGP szókimondó stílusáról és őrült habitusáról ismert üdvöskéje egy ausztrál kisvárosból küzdötte fel magát a királykategória élmezőnyébe. Nem volt könnyű dolga.
2016. szeptember 25. 2

Semmi sincs veszve

MAMI Kupa - Örkény

Imáink meghallgattattak, így a hétvége nagy része esőmentesen telt, s a nem túl biztató időjárás-jelentések ellenére versenyzőkből és nézőkből sem volt hiány.
2016. szeptember 23.

Nincs kivételezés

Női motorosrendőrök

Ha érdekelnek a motorok, és még ügyesen terelgeted is őket, ráadásul szívesen dolgoznál egy igazán felelősségteljes pozícióban, akkor ezt tényleg neked találták ki. Így lesz valakiből női motorosrendőr, egyben Európa legjobbja az egyenruhások között.
2016. szeptember 23. 13

Erős szezon volt

Fejlődik a magyar motorpiac

Öregszik, de ezzel együtt lendületesen gyarapszik is a hazai járműállomány. Egyes kategóriákban már száz százalékkal múljuk felül a nem éppen gyenge 2015-ös eredményeket.
2016. szeptember 22. 12

Negyven éve elpusztíthatatlan

A Honda CG125 története

Alaposan megkérik az árát, sőt nem is szívesen válnak meg tőle, hiszen a CG125 pont az a motor, ami évek után, porosan előszedve is pöccre indul, és egy gyűszűnyi benzinnel kimegy a világból.
2016. szeptember 21. 2

Benzin helyett víz?

Vízbefecskendezéssel az alacsonyabb fogyasztásért

A Bosch új innovációja kézzelfogható előnyökkel jár, hiszen a megoldás a magas fordulaton üzemelő erőforrások fogyasztását akár 13 százalékkal csökkentheti.
2016. szeptember 21. 46

Több mint egy szobor

Már az utakon a Lazareth LM 847

Egy Maserati erőforrása köré építették ezt a rendhagyó kétkerekűt, bár a kétkerekű megfogalmazás sem teljesen helytálló a Lazareth esetében.
2016. szeptember 20. 13

Zöld utat kapott az X-ADV

Bemutatták a Honda tereprobogóját

A Honda Motor Europe vezetősége jóváhagyta az új, kategóriateremtő modell szériagyártását, így az X-ADV névre keresztelt, különleges kétkerekű 2017-ben már megvásárolható lesz.
2016. szeptember 19. 7

Kis stiklik, nagy büntetések

Szabálysértési bírságok a gyakorlatban

Most induló cikksorozatunkban olyan kisebb-nagyobb szabálysértéseket járunk körül, amelyek nap mint nap tapasztalhatóak a közutakon. Ezek többsége apróságnak tűnik, ám mindegyikük komoly bírságot vonhat maga után.
2016. szeptember 18. 28