Szardínia 2020

Más volt az eredeti terv, de a tudott körülmények borították a “megszokott” csapatos idei túrát. Rengeteg variálás, átszervezés és elengedés után a vége az lett, hogy egyedül indultam neki pár napra. (A 13. motoros Szardínia - számmisztika bekavart :)

1. Nap 1050km a kompig, élményektől mentesen :), éjszaka a kompon

2. Nap 400km a sziget északi részén... ráhangolódás

3. Nap 350km nyugatról keletre, középen pedig elgurult a gyógyszer teljesen, kva nagy volt, megkaptam amiért jöttem... délután még fürdés és napozás is belefért

4. Nap 300km, SS125 3x :), gyors gumi csere, Cala pizza és fagyi, aztán észak fele egy utolsó kemény csapatás, majd komp

5. Nap 1050km, a szívások napja... tengeren vihar (kevés alvás, sok para), 700km esőben és/vagy durva szélben. Piros cetli begyűjtés a határon. Remélem más cetli nem jön még.

A tervek szerint a két teszt meglesz hétfőig (Egyik már letudva, hazaérkezés után szinte rögtön), a többi a bürokrácián múlik. Home office adott volt úgyis már hónapok óta.

Hogy megérte-e? Az utolsó napot kivéve imádtam minden percét. Brutálisan szép még mindig és olyanokat lehet menni aminek az élményeivel elvagy még pár hónapot. Jó volt végigmenni a napi több ezer kanyaron a szigeten, a régi ismerősök mellett lettek új kedvencek is és pár utat felújítottak (aszfalt mint a Hungaroringen ilyenkor). Nemcsak a friss élmény miatt, de Top3-ba simán belekerült ez a rövid túra. Ez a kevés is nagyon sokat adott, különleges és egyedi volt minden szempontból. Jövőre folyt köv., remélem normál körülmények között.