Szakmai nap

Tegnapi napon pár Úr a #motorszerelő szakmában megkért, hogy utazzak le hozzájuk, és tartsak egy kisebb előadást, bemutatást a Prop-Tech műszerekről, #diagnosztikáról.

Segítségemre kértem SlickMotor-t, hogy az előadás még mélyebb szintű lehessen bizonyos területekben, mint például töltésrendszer vizsgálat - diagnosztika. Én a #karburátor vonalat erősítettem.

Japanmotordoki is a csapatban volt, nagyon kellemeset beszélgettünk, hasznos, értékes információkat adtunk át egymásnak.

Az esemény végére mind úgy jöttünk el, hogy mindenképp kellene még a jövőben hasonló találkozókat szervezni, úgyhogy folyamatosan készülök fel én is témakörökből előadás/oktatás céljára is.

Mind rengeteget tanultunk, fantasztikus volt a csapatszellem, együtt gondolkozás dolgokon, együttes munka, szerelés, na és persze mindenki tudott mesélni miről a már megélt tapasztalatok alapján minden téren. Nem csak szakmai, hanem baráti, emberi értéke is volt a tegnapi napnak bőven.

Nagyon szépen köszönöm a meghívást, remélem mielőbb újra találkozunk!

Bízom benne, hogy a közeljövőben a MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközép és Szakiskola-ba is eltudok majd látogatni, és bemutatni az egyik Prop-Tech műszerünket a diákoknak is, ugyanis nem mindegy, hogy bizonyos dolgok látványosan vannak ábrázolva, csupán egyetlen műszer kell hozzá, és nem órákig szöszmötöl vele az ember, hanem 5 mp alatt, motorbontás nélkül mindent tudni lehet a motorról szó szerint.

Pár kép a vizsgálatról is a posztban, ami pont ezen dolgokat hűen igazolja is.

A műszer nálam kedvezményesen megvásárolható, elérhető. Tőlem vásárlás esetén első support ajándék tőlem.

Motorszereléssel kapcsolatos oktatásokat, technikai újdonságokat, érdekességeket SlickMotor-al karöltve vállalunk.

Keress bátran, ha műszerre van szükséged, vagy szakmai tanácsadásra: szandra@prop-tech.hu, vagy https://www.facebook.com/dotNETCica

Fb oldal: https://www.facebook.com/ecsegiszandra/