Sziasztok!
Minek kell szerepelnie egy motorblokk eladásnál (végleg ki van vonva a forgalomból) ha forgalomba akarják helyezni egy másik motorba?
A válaszokat előre is köszönöm!
robeeka
Üdv cserélném Yamaha 650-es jet-em futóval együtt motorra legfőképp cross csere érdekel de bármit meghallgatok, a jármű közúti használatra alkalmatlan de vízen oda B-asz jó motorral és hajótest várom az ajánlatokat!
Helló,
tudnál nekem segíteni abban, h h tudnék legegyszerűbben varázsolni a dt-m alá egy SM szettet?
gyári agyakat gondoltam megtartani, átfűzetni, kérdés hogy ez így mennyi lenne árban, és milyen méretű ráf kell hozzá szélességre , átmérőre, és mekkora küllők?
Eladó Ufo Plast kézvédő piros színben, teljesen új, bontatlan csomagban alu merevítős, sajna az én kormányomra nem jó 22mm kormányra való! 14-ért vettem de ajánlatokat várok ;)
Yoshimura, Two Brothers, Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Raptor, Marving, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: [email protected]
Túra plexi!Enyhén füst színű!Használt de szép állapotban,kisebb karcokkal eladó!Vastag, erős anyagból!Bármilyen naked ,kerek lámpás motorra felrakható!Nekem cb 1300 on volt!
Minek kell szerepelnie egy motorblokk eladásnál (végleg ki van vonva a forgalomból) ha forgalomba akarják helyezni egy másik motorba?
A válaszokat előre is köszönöm!
robeeka