Sziasztok!
R6R 2008-as alkatrészek eladók:
jobb-bal első lábtartó+konzol,
fékpedál,
első-hátsó űlés,
farokidom,
hátsó lámpa,
segédváz,
jobb-bal oldalidom,
tank,
első lámpa,
műszerfal,
tükör és még egy pár dolog.
Sziasztok!
Használaton kívüli SHOEI RX1000 /ezüst/ sisakomtól megválok. Tárolás közben a SHOEI matrica 2-3 mm-en sérült. A sisak kb 3 órát volt rajtam, és símaszkban. 70 000 Ft. ra becsültem, ha valakit érdekel, jelezzen vagy itt a fórumon, vagy az ensign@freemail.hu mail címemen.
Hello!
ahova írod a szöveget(Ahol a szmájlik is vannak)jobb felső sarokban ott vban h LINK arra katt először a linket másolod be OK utánna a szöveget amit akarsz és kész
hehe
hogy kell úgy linkelni,hogy olyan szöveget írsz,amit akarsz?mint Te ahogy csináltad?
láttam régebben,hogy problémád volt a főtengellyel.megoldódott?
Hellósztok!
Nagyon nagy segítség lenne ha tudnátok valami aránylag olcsó helyet ahol egy 1992-es KTM mx 125-höz lehet szerezni kuplung alkatrészeket!
Nagyon Sürgős! (ha már lenne az is késő lenne )
Légyszi segítsetek!
Eladó a képeken látható moci.
Tavaly ősszel kezdődött az építés, ami tavaszra készült el. Honda cr vázba lett építve egy 250 ccm-es 2 ütemű Kawasaki erőforrás. A blokk nem kipufogó vezérlő szelepes(„power szelep”),így nagyon nyomatékos, és nem annyira pörgős.
A blokk teljesen fel lett újítva. Új dugattyú szett (wiseco),új főtengely felújító szett(wiseco),a henger be lett hüvelyezve. Új főtengelycsapágyak(skf) valamint természetesen új tömítések és szimmeringek. A blokk be lett járatva, kezdetektől full-szintetikus motorex olajjal volt használva.
Az első teleszkóp felújítva, újak a bowdenek, újak a fékbetétek is.
Világítás is megoldható.
Egyéb kérdésekre az elérhetőségekben megadott címen és telefonszámon szívesen válaszolok.
Az ár alkuképes.
kell akkor protektoring?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
motorblokk vagy hengerfej kellene nekem !
szóljatok legyszi ha tudtok valahol vagy ha nektek van
R6R 2008-as alkatrészek eladók:
jobb-bal első lábtartó+konzol,
fékpedál,
első-hátsó űlés,
farokidom,
hátsó lámpa,
segédváz,
jobb-bal oldalidom,
tank,
első lámpa,
műszerfal,
tükör és még egy pár dolog.
Üdv: Andi
Eladó egy garnitúra Metzeler Roadtec Z6, 2-3e km van benne, gumiváltás miatt, tel az adatlapomon.
Használaton kívüli SHOEI RX1000 /ezüst/ sisakomtól megválok. Tárolás közben a SHOEI matrica 2-3 mm-en sérült. A sisak kb 3 órát volt rajtam, és símaszkban. 70 000 Ft. ra becsültem, ha valakit érdekel, jelezzen vagy itt a fórumon, vagy az ensign@freemail.hu mail címemen.
Teljesen új hálós protektoring eladó!
Ára:15600.-ft akár postai utánvétellel is.
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
Kösszzíííí
Jók lettek a felnik.nem fog lepattogni?
ahova írod a szöveget(Ahol a szmájlik is vannak)jobb felső sarokban ott vban h LINK arra katt először a linket másolod be OK utánna a szöveget amit akarsz és kész
hogy kell úgy linkelni,hogy olyan szöveget írsz,amit akarsz?mint Te ahogy csináltad?
láttam régebben,hogy problémád volt a főtengellyel.megoldódott?
vagy itt próbálkozz:http://www.krosszmotorok.cwi.h...
Nagyon nagy segítség lenne ha tudnátok valami aránylag olcsó helyet ahol egy 1992-es KTM mx 125-höz lehet szerezni kuplung alkatrészeket!
Nagyon Sürgős! (ha már lenne az is késő lenne
Légyszi segítsetek!
Tavaly ősszel kezdődött az építés, ami tavaszra készült el. Honda cr vázba lett építve egy 250 ccm-es 2 ütemű Kawasaki erőforrás. A blokk nem kipufogó vezérlő szelepes(„power szelep”),így nagyon nyomatékos, és nem annyira pörgős.
A blokk teljesen fel lett újítva. Új dugattyú szett (wiseco),új főtengely felújító szett(wiseco),a henger be lett hüvelyezve. Új főtengelycsapágyak(skf) valamint természetesen új tömítések és szimmeringek. A blokk be lett járatva, kezdetektől full-szintetikus motorex olajjal volt használva.
Az első teleszkóp felújítva, újak a bowdenek, újak a fékbetétek is.
Világítás is megoldható.
Egyéb kérdésekre az elérhetőségekben megadott címen és telefonszámon szívesen válaszolok.
Az ár alkuképes.