Üdv, én ismerem személyesen is "bigone"-t ö egy nagyon jó gyerek, viszont szókimondó, és néha ezt "felgmán" adja elő, de biztos vagyokj benne hogy nem cigánykodásból vagy alkudozásból mondta, elég sokszor megjárta már ennyi, ahhogyan én is. Pl:engem biztosan nem lehet megetetni hogy csak ennnyi vagy annyi van benne, én odamegyek hidegen elinditom meghalgatom bemelegitem kiprobálom, és ha 70ezer van benne de szép hangja van és látok benne fantáziát megveszem. Az én motorom pl erösen felujitás elött áll, engem zavarnak a hangok, elég sokszor megjártam ahhoz hogy teszem azt nekem zörög hidegen a vezérmöláncom egy kicsit. mi lehet a baj. meg van nyulva, az eladó azt mondta felujitás óta 12 ezret ment. "HAZUGSÁG" ha felujitok egy motort a legfontosabb alkatrészt is kicserélem, ki hallot már olyat hogy kap uj dugokat hajtokarokat szelepeket, és bent haggyák a nyulott láncut. ugyanmár ezt senki nem hiszi el. szal oszi barátunk is párszor "beszophatott" ilyet valszeg azért reagált igy az állitásodra. üdv ne hari.
Értem, de ha elviszem eredetiségvizsgára átírás előtt (mert kötelező használtmotor vásárláskor), akkor már kapok törzskönyvet, nem?
És akkor valaki nem tudná megmondani hogy kérdezhetném, elennőriztethetném a motor adatait?
Köszi