Üdv mindenkinek! Lenne egypár babetta alaktrészem ha valakit érdekel. 210-es az az (2 sebességes). Csak írd, hogy mi kell megnézem, hogy megvan és ha megvan akkor válaszolok!
Igen,megvenném!Az üzlet az lenne,hogy én autót akarok venni,de motorozni is jó lenne még.A te motorod nekem most elég lenne ide a városba egy autó mellé.
Gondold meg és szólj,de nehogy elkéss
Mi? Megvennéd? biztos vagy bene? egy gsr után egy belpiacos 400-as gixert? Jó mondjuk semmi gondja a gépnek, de nem tudom neked mialenne az üzlet benne, vagyis a jó, de megfontolom, köszi
Kinőttem a 3 éve vásárolt KTM 125 exc verseny enduromat (2007 es évjárat).
Kaptam egy ajánlatot, miszerint 800.000 HUF ért eladni egy úriember egy 1000 res SV-t amely tökéletes állapotnak örvend.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire kell figyelni motor átiratásnál, mennyi az illeték, mennyibe kerül az egész át iratás, illetve hogy szerintetek reális-e egy ilyen motorért az elkért 800.000 Ft(az évjáratot nem tudom, ez nem a naked, hanem a beburkolt változat).
Dupla sport kipuff, chip, bugó gomba, magasított plexi, xenon hatású izzó .
Illetve el tudom-e adni a 2007 es szinte karcmentes (új dugó gyűrű lánckerék, lánc olaj) 125 exc-met, 1 millió Ft ért (az újkori ára 1,66 misi volt 3 éve)
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm !
Elérhetőség: 06303788964-es telefonszámon vagy a [email protected].
mondjuk én betenném
Te tudod
Csere is érdekel elsősorban autóra,kishaszonjárműre is!
Motorra olyan 800,000-ig,KTM,Suzuki CROSS(RMZ),Enduró(DRZ,DRZ SM),QUAD (LTZ400)!
GSR
Gondold meg és szólj,de nehogy elkéss
Képek!
Iá: 200.000 ft
Kinőttem a 3 éve vásárolt KTM 125 exc verseny enduromat (2007 es évjárat).
Kaptam egy ajánlatot, miszerint 800.000 HUF ért eladni egy úriember egy 1000 res SV-t amely tökéletes állapotnak örvend.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire kell figyelni motor átiratásnál, mennyi az illeték, mennyibe kerül az egész át iratás, illetve hogy szerintetek reális-e egy ilyen motorért az elkért 800.000 Ft(az évjáratot nem tudom, ez nem a naked, hanem a beburkolt változat).
Dupla sport kipuff, chip, bugó gomba, magasított plexi, xenon hatású izzó .
Illetve el tudom-e adni a 2007 es szinte karcmentes (új dugó gyűrű lánckerék, lánc olaj) 125 exc-met, 1 millió Ft ért (az újkori ára 1,66 misi volt 3 éve)
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm !