Ha meg nem akkor lelövöm magam!
Tudod, ez egyáltalán nem nyugtat meg
Én örülök, ha mások motorozhatnak... Láttam amúgy, hogy alkudsz Gerivel a felnire...
Ne tudd meg mennyire
Úgy volt, hogy ha elintézik az okmányirodát, hétfő délután hazahozhatom.. No dél elött kitakarítottam a pincét, elpakoltam, helyetcsináltam, megjavítottam az ajtó reteszelőjét, kipucoltam a csizmám, lemostam a sisakom, teljsen fel voltam készülve, hogy minden meglegyen, ha hozhatom... De sajnos az okmányiroda elfoglalt volt, elvileg ma elintézték, de ma nem tudok otthon lenni, majd csütörtök este megpróbálok hazamenni, és akkor pénteken elhozni :) Vagy péntek hajnalba haza, és úgy elhozni :) remélem apa ráér :)
köszi! De iagzából nem kell nekem igazolás, egyszerűen csak nem megyek be :D Lehet hiányozni 4-et, énmeg eddig csak egyszer lógtam, szóóval :D:D:D:
A télen az én telomat egy profi szervizelte(krómszár csere+ új krómszárgyűrű) de még ő is azt monta ,hogy ilyet nem látott.
Ő elvileg csak japán motorteleszkópokkal foglalkozik , de ezt is beválalta.(Bánatára)
Az alkatrész ellátás siralmas,még az RS-hez kapsz is valamit de ezekhez a régebbi tipusokhoz már csak rendelget mindenki olaszból.
A lényeg: Ne add fel!