! de csak azé me nem replica..
és állítólag az én sintesi sport-om erősebb gyári adat szerint 2 lóval a sintesi replicánál
Nem 27 paci hanem 29. Télleg am az mennyit dob a mocin ha most 1 hónapja vettem rá giannelli carbon dobot ami folytatlan.
Azaz ahogy ő mondta...
szerintem,másra nem nagyon tudok gondolni,túl hosszú neki...
3ezer volt
. Zsír az a mocc, le is cserélném arra ha lehetne
. Nem szoktatok bejárni sűrűbben Debrecenbe? Me amikor volt a motorkiállítás itt Db.-be láttam egy olyasmi RSt mint neked és meg is csodáltam
. Az nem te voltál véletlen? Bár elég össze téveszthetetlen a minta az idomon... nem tudom.
Hétfőn viszem a bácsihoz. Ha tényleg fel lehet újjítani, akkor inkább arra költök 15-öt, mert akkor az mégiscsak majdnem nulláról indul, mint egy bontott, ami bizonytalan. ....majd kiderül, telcsiben azt mondta, hogy az enyémben olyan van, ami újjítható. ...remélem tényleg és akkor mázli.
...hát ha tényleg nulla, akkor ne várj télig, mert életveszély. ...én bátor gyerek vagyok, de inkább kiszedtem, mert kanyarokban arréb ugrottam motorostul, stb stb...szóval qqqrvára balesetveszélyes ...és így nincs is sok öröm a motorozásba. Ezért kár meghalni, cseréld ki!
M.