sok motorom volt már! Nagybátyám szerelő, tőle ellestem 1-2 év alatt a dolgokat. Nem vagyok amatőr, csak mivel a házunktól most messze van a moci, kérdezem, h miket vigyek magammal. Kösz a választ
!
Jah és akármelyik csapágyboltban kapsz cuccot....
Egyébként n+1-edszer...
Mit értesz "teljes csapágy csere" alatt? Az összes csapágy a blokkban, hajtókar, főtengely, váltó, kiegytengely, minden? VAgy csak főtengely? A két nagy? Meg minek? Ha a főtengelyfelújításnál cserélve lett, annyit tuti bír, mint a hajtókar... Vagy lóg? Vagy csak ötlet?
Egyébként foggalmam sincs, milyen a 127-es csapágyainak mérete.. Azonban olyan 2000-2500 Ft/db tól vannak elég jó minőségő kb ilyen méretű csapűgyak.. Persze határ a csillagos ég... A szimmering nem tétel... 500 Ft ből kijön a kettő... PErsze attól függ, hol veszed...
A csere meg! Hát én honnan tudjam, hogy az, aki neked ezt csinálja, mennyiért vállalja? Vagy magad akarod? Egyébként is sokkal precízebb árakat kapnál, ha egy csapágyboltba érdeklődnél... Ha egyezik a 127, és a 123 ilyen alkatrészei, akkor csapágy: 6206 C3 minimum, szimmering meg 28X38X7 ha jól emlékszem... Mindenből kettő kell... De nem biztos, hogy ez van a 127 ben is...
Ellenben.. HA még nem csináltál ilyet, és nincs szerelési tapasztalatod, nem biztos, hogy célszerű nekiesned.. Több lehet a kár, mint a haszon...