Ha gyorsabb motort szeretnél, akkor vegyél nagyobbat, 125öst pl. De persze lehet mindent. Power szelepet még 50es ill 80as motorban nem láttam. Amit tehetsz, nagyobb karbi, tuning kipufogó rendszer és egyéb apróságok. Egy rahedli pénzt bele lehet ölni csak értelme nincs. Amikor én anno megcsináltam az 50es RXem 70esre, akkor egy darabig nagyon szépen ment, jól gyorsult meg mindent. Utána elkezdte zabálni a hajtókarokat és főtengelycsapágyakat. Ezzel számolj.
MEgfogod, leveszed a deknit. Majd zégergyűrű fogóval leveszed a lánckerék felől és alól a zégert. Aztán ilyen hegyes biszbasszal kifordítod a szimeringet. Bemész bármelyik csapágyboltba és adnak neked. Összerakáskor óvatosan! Zsírozdd be picit a tengelyt, el ne szakítsd az új szimering ajkát. Am nem nagy tétel 1-200Ft.
Választ még ma estefele adni fogok neked, de pont az a 2 tükör kerül a legtöbbe?
Mehetnénk lejjebb is mert megkönnyítené a döntést
A leégést úgy kell érteni hogy szegényt elvittük szerelőhöz, a szerelőcsávónak meg pont akkor leégett a műhelye és bent volt a mocim is.....