Nekem is ez volt picit én is meg ijedtem de ez csak az állás miatt van
szerinte ahogy énis elnéztem szerintem is
Sok sikert hozzá!
Nah megvan végre a "leszabályozás oka! Gyertyakábel, pipa, és gyertyacsere! És kiforog rendesen!
Örülök neki h nem nagyobb baj lett! Csak nem a membrán volt...valószínű jól mondtam h hibátlan! Kontaktos volt a kábel a gyertya kormos a pipa régi
szóval most ez hiányzott már szegény Futurámnak!
Hát figy, drukkolok, hogy az legyen. Ha nem, akkor trafót ellenőrizdd...
Nos előző héten végre kész lett. Viszont van egy kis problémám. Mikor elsőnek inditiom pöpecen indul jó a hangja stb. Viszont húzom a kuplungot beteszem egyesbe, nekindul lefullad,és a kuplung végig bevan húzva. nemtudom mi lehet a baja, az okoskodást petig nem íroom, az előző Tyt vs Fórumozó tapasztalat alapján. Vagyis mivel abszolút nem értek hozzá ezért érdeklődnék, a kuplunghoz nem lett nyúlva, és azeleőtt nem csinált ilyet. Most viszont valamikor mikor húzom olyan mintha nem fogna 1 esbe berakom indulásnál és megáll, valamikor meg fasza. A másik hogy ha sebességbe van és húzom a kuplungot nem lehet tolni. Viszont én úgyérzem hogy fog a kuplung, mert váltásokkor jó, és mikor megyek és behúzom kicsit "rángatom" a gázt, akkor is olyan mintha jó lenne, de valamikor meg olyan mintha nem fogna :S
Keresek AF1 -et, rendszámosat, lehetőleg keveset kelljen rá költeni, csere érdekel az Rs50 -emre.