az meg lehetetlen hogy oda víz menjen! ha tömités lenne akkor a váltóműbe menne nem?
Mint már többen is irták, le kéne venni a hengert és kicserélni a tömitéseket, télleg nem egy vészes összeg.
szal olyanom az persze nincs
meg volt egy ismerősömnek olyan feltételezése hogy hengerfej tömítés az állítólag egy 10-es a többi ahogy ti mondjátok már csak filléres dolog! szal sok a hiba lehetőségének az oka
de azért tud valaki neten eladó blokkot?
Jegyezd meg, mindig a legolcsóbban javítható hibalehetőségeket nézd át legelőször
Mert hányszor volt már hogy az ember széttépte az egész blokkot szívott vele napokat pedig csak a gyertya rohadt meg vagy a gyujtás állítódott el...
majd meg mondják mások is biztos hogy pontosan mi van én a 125-öst nem ismerem teljesen.
valaki tud nekem AF1 125 1988-as kiadásu motorhoz KOmplett blokkot?
vagy valami?
msn-em skodasuperb@citromail.hu Sűrgős lenne nagyon kellene
a motoromba vízmegy azt mondja a szerellő elvan valahol repedve és a forgattyús házba folyik a víz és emiatt nem megy a mocim
Kérlek segítsetek!
Fejlemény annyi történt h végre hál istennek 2 év elteltével sikerült lefestettni a mocit meg úgy tényleg faxán egyedire megcsinálni és felújítani.
Ma jöttek meg a matricák is szóval ezen a héten lakkozzuk és ako már szinte fullra kéx lesz. Holnap este teszek fel képet a jelenlegi állapotról és videót ha már 100%os lesz most oan 95%os. Naon tip top lett a gép
.
) ajánlottba ne utánvétellel. És én meg elküldöm neked szintén ajánlottba a régi spirált meg mellé a megegyezés szerinti különbözetet. Így nem kell postadíj senkinek és mindenki jól jár. Mit szólsz hozzá?
PLáne, hogy az AF1 speciális helyzetben van, mivel a forgattyúsház elött, blokkban alakították ki a vízpumpát, amely innen felnyomja a hengerbe a vizet. Amennyiben a hengertalp tömítés tönkrement, vagy a blokkfelek tömítése, könnyen befolyhat oda direkt is a víz... Ráadásul ha el is repedt a blokk, aluhegesztővel, vagy jó minőségű fémragasztóval javítható, a repedés mértékétől függően! És akkor mondjuk 10-15 e Ft a szétszerelés, meg 4-5 e a javítás.... Ez a tömítéskészlet dolog... PApírtömítésekről beszélünk nagyrészt, ezeket mindenképpen cserélni kell, de ügyes ember kisollóval megoldja... Az O gyűrűk pedig beszerezhetőek csapágyboltban.... És akkor nem beszéltünk arról, aki maga javítja....