Majd ha már nagyon zörög akkor együtt cserélek benne dugattyűt és újítom fel a főtengelyt! Mert mondták mások is hogy egy szar főtengő szét baszhatja az uj dugót!
A hajtókar már eléggé lóg vagy mi? Mert tudtommal a főtengelynek nagyon nincs hangja járó motornál és ott nem hallom. A motoron 70 es henger van ... de szerintem a gyári főtengely... Érdemes lenne fölújítani?
De ami az enyémen van 70 es henger egy polini ...és nem pont ugyanolyan a hengertalp formája mint a blokké... de ez mind1 is mert haveromnak ugyan ez a motorja van még a blokk is ugyan ez és neki is ilyen hengere van és neki elég a papírtömítés.....Megcsiszolom és meglátjuk milyen lesz. Ha továbbra is kifúj akkor majd lesikoltatok belőle pár század milit és akkor egyenes lesz. És milyen zsírt használsz ez valami speckó zsír vagy milyen?
. A másik nagyon nagy problémám az hogy kifúj a hengernél.... (a hengertalp és a blokk találkozásánál. ) Nagyon idegesítő a dolog egyrészt elveszik a fele kompresszió, másrészt nyomja ki az olajos benzint az idomra és néha a lábamra is meg a blokkra. Nem tudom mit lehetne csinálni vele. Van alatta 2 tömítés és legalább egy fél tubus Tömítő paszta és így is kifúj...
Páran mondták hogy vigyem síkolni de akkor már változik préstér és az szétbaszhatja a motort. Nem tudom mit csinálja vele. A másik megoldás lenne egy uj hengert venni rá. De annyi már nem ér a motor! Te mit javasolsz?
Mert nem a 160 hoz való kipu van rajt meg a kurbuhoz is hozzá kell nyúlni gondolom!