vannak itt kutya dolgok
Trakee
leírta alsó tartományban az alapjárati fúvóka, és a levegőcsavar befolyásolja a viselkedést...középtartományban a tű.
...Most megragadnám az alkalmat hogy megköszönjem a sok tanácsot, és hozzáértést amivel önzetlenül mindenkinek a rendelkezésére áll nap mint nap. Személy szerint én is sokat köszönhetek neki, sok dolgot tanultam tőle itt, és mindenkinek ajánlom hogy figyelemmel olvassák a hozzászólásait mert "van bennük valami"
Érezhetően jobban megy a motor, de még van egy kicsi gondja, mégpedig az, hogy pl kettesben 2-3ezres fordulat között ha teljes gázt huzok neki akkor csak hörög és leáll, ha lassan huzom oda neki, akkor lassacskán felpörög, de ha csutka gázt huzok leáll, és néha előfordul hogy 6ezres fordulatnál is bedadog kicsit. Akkor most nekem a tűhelyzeten kéne variálnom? Mert abban a leirásban az volt hogy a középtartományban ha dadog a motor akkor a tű segitségével szegényíteni kell a keveréket, vagyi lejebb kell rakni a tűt? Vagy nem jól gondolom.
Azért kap először egy pillanatra nagyobb feszelyt, merta berántáshoz nagyobb erő kell, mint a megtartáshoz.