Nem tud nekem valaki szerezni Fordulatszámmérő-spirált ?
Kérlek írjatok
olyan kérdésem lenne.őőh hogy néha azt csinálja,hogy indul önindítóval,viszont néha csak tolásra,én a gyújtásra gyanakszom,menni megy mint a hétszentség,csak ez akkoris zavaró
Várom a Válaszokat, Széles Utat.
A szivattyú beállítását leírná valaki, ha szépen kérem? (Rotax 127)
Elvileg a két jelnek kell egybe esnie. Eddig kicsit rá volt állítva a bejáratás miatt. (1mm-rel rá volt húzva alaphelyzetben) A felújítás óta eltelt 4200 Km és sok olajat kap nem égeti el, szutykol kifelé az olaj a power szelepnél is, meg a kipuffnál is. Visszáb kellene venni rajta szerintem alaphelyzetig, de javitsatok ki, ha nem jól mondom.
A másik meg az, hogy a powernél is jön olaj, ha nyit akkor jön igazán és beveri olajjal a blokkot meg a cipőmet is.
Evvel mit lehetne csinálni? Ma próbáltam kivenni kompletten a powert, de az egyik csavar nem jött ki. (az előző gazdi az ócska kigömbölyített imbusz csavart vissztette) Hagytam a francba az egészet mert mindent próbáltam. Akkor tudnám kivenni ha kint lenne a blokk, de akkora melóba nem akarok belekezdeni.
minek kellene ott tömíteni, olyasmi lenne benne mint a szelepszár szimmering vagy mi? A nyelv tengelye és a ház között jön ki az olaj, de dús a keverék is ezért kérdezem a szivattyú beállítását is. A felújítás előtt nem szutykolt a powernél, bár akkor nem kapott ennyi olajat. (rá állítottam felújításkor).
Sűrgős választ szeretnék, mert holnap mindenképpen kellene a motor. Előre is köszönöm a segitségeteket.
Elnézést kérek, hogy egy regényt irtam.