.mentem reggel melóba vele és nem messze a munkahelyemtől meg állt alattam a gép előtte még mielőtt megálltam volna vele felbőgött félrehúzódtam körbenéztem és megláttam hogy lóg a láncom akkor már gondoltam hogy baj van és mikor megláttam hogy a hátsó fogaskerekem fogai elhajoltak mint nagy szélben a fűszálak egyből végem lett, és nem is inkább dadogott hanem rángatott bocs ha előbb rosszul fogalmaztam.ti mire gondoltok mi lehetett rossz?Lánc? Lánckerék? vagy váltó esetleg kuplung? az eset után megnéztem minden sebességet szépen vesz nem recseg ropog semmi a váltóban.viszont behúzott kuplungkarnál forog a kis fogaskerekem.Valószínű nem emel ki már rendesen a kuplungom kopottak lennének a kuplung lamellák vagy esetleg más tippetek?Várom válaszaitokat! Köszönöm.
ezek szerint nekem nem ez a problémám.viszont kezdek gondolni valamire de lehet hülyeség olyan mintha a kuplungomtól jönne egy kis rugós zörej.elképzelhető esetleg,hogy meg meg csúszna a kuplungom mert valamelyik rugó eltört vagy fel lazult? Mindenkinek meghallgatom a tippjét tanácsát.Köszönöm.
ezek szerint nekem nem ez a problémám.viszont kezdek gondolni valamire de lehet hülyeség olyan mintha a kuplungomtól jönne egy kis rugós zörej.elképzelhető esetleg,hogy meg meg csúszna a kuplungom mert valamelyik rugó eltört vagy fel lazult? Mindenkinek meghallgatom a tippjét tanácsát.Köszönöm.
Pályázik itt valaki af1-el vagy esetleg tervezi?Lenne egy pályaidomom nem af1-é de ráalakítottam felfogatásokkal-fejidomtartóval-plexivel-hasidommal.Ha érdekel írj a keki@euromail.hu-ra
szükségem lenne arra az idomra ami a váz és az oldalidom közé való(felnyúlik a müszerfalig) AF1 futurárol van szó. ha valakinek és eladja szoljon légyszi