Nekem ez a hétvége nem jó.Jönnek a srácaim.
Karbit állítani tudok.Hiszen az enyémeket is beállítottam
De nálad sanszos,h apróra kell szedni a sort és átnézni mindent.Kicserélni az összes gumigyűrűt,megnézni a membránokat,a tűk helyzetét,benzinszinteket.Ha minden ok,akkor lehet tekergetni.Alkatrész viszont szinte semmi nincs,az tuti.Vagy hetek,hónapok.Szivesen segítek hiszen ez a szakmám,de lehet,h gyorsabb ha egy motorszerelővel szedeted szét akinek esetleg van mihez nyúlnia a polcon ha vmi kell.
ja és még 1 észrevétel: a karbisor teritékes képen kérdezném hogy a kozeles doboznak milyen funkciója van? lehet azért tüsszög az én motorom mert nincs benne kozel:))))
Szia, jó hallani hogy megy ismét a szekér:) Én is benne lennék a hétvégében, már ha erről a hétvégéről van szó.
Azt meg kérdezhetném még hogy te tudsz karbit állitani?mert szerintem benyeltem valami ganét és néha nagyot tüsszent a gépem,ez nem is lenne gond,de 1esbeninduláskor fullad kicsit,vagy sok az üzemanyag vagy kevés, vagy a levegő, nem tudom, esetleg nem tudnál ebben segiteni?
Karbisor nagyon ott van...
Akkor határozottan megérte nekiállni, ha ezzel megszűntek a reggeli nyűgök.
Még jó, hogy az enyém injektoros és megúszok ilyen tisztítási mókákat!
Útvonal: nagyon rászoktam a Dobogókő, Visegrád, Börzsöny hármasra (ezt egyébként nagyon tudom ajánlani) és nézegettem, hogy mi van még itt a környéken és ez lett a vége.
Kicsit olyan, mint 1, az oldalán fekvő Ufo...
Jelentem a motor jobban muzsikál mint új korában!
Ja és mostmár hajlandó beindulni is reggelente.
Tettem fel képeket a galériámba is.
Az útvonal részemről OK!
Ha a láncod szar,akkor a legrosszabb amit tehettél,h húztál rajta.
Tekergesd körbe a kereket és figyeld az alsó láncsort,h nem mozog-e fl s le közben nagyon.
Ha igen akkor kuka,mert nem egyenletesen nyúlt meg.
Nézd meg azt is,h hogyan fekszik rá a lánckerékre. Tudod-e mozgatni rajta. Ha igen akkor szintén kuka. Persze kerekekkel egyetemben.
Itt nézelődj lánc ügyben: Pinkmotors
Futár házhoz is viszi másnapra.
egy kis segitsegre lenne szuksegem... Valami kattog, recseg-ropog, ha indulaskor, v kisebb sebbesegnel huzom neki... Lancra gyanakodtam, de huztunk rajta, es ugyanugy csinalja... Lehetseges, h az elso fogaskerekkel nem stimmel valami? Elore is koszi...
ma jót kergetöztem egy 1000 re s hondával :D igaz hogy kicsit voltam le maradva de jó volt :D jól megy az rs em :D valaki egy jó gurulást ? :D 1000 res motorok tempoját is tudom tartani 150 ig kb
Egy dbig nem fogunk együtt gurulni mert szííjjel szedtem a gépemet.
A karbik folyton összepisálták magukat. Az alkatrész meg nem ér ide két nap alatt. De ha kész lesz,megyünk Dobogókőre és én fogok elöl menni egyedül ! Le fogom tekerni a gázmarkolatot a kormányról,úgy berágatott a masina.
Nekem ez a hétvége nem jó.Jönnek a srácaim.
Karbit állítani tudok.Hiszen az enyémeket is beállítottam
De nálad sanszos,h apróra kell szedni a sort és átnézni mindent.Kicserélni az összes gumigyűrűt,megnézni a membránokat,a tűk helyzetét,benzinszinteket.Ha minden ok,akkor lehet tekergetni.Alkatrész viszont szinte semmi nincs,az tuti.Vagy hetek,hónapok.Szivesen segítek hiszen ez a szakmám,de lehet,h gyorsabb ha egy motorszerelővel szedeted szét akinek esetleg van mihez nyúlnia a polcon ha vmi kell.
Sajnos nekem nem jó ez a hétvége, de ha ti mentek akkor majd jöhet fényképes "élménybeszámoló"...
Azt meg kérdezhetném még hogy te tudsz karbit állitani?mert szerintem benyeltem valami ganét és néha nagyot tüsszent a gépem,ez nem is lenne gond,de 1esbeninduláskor fullad kicsit,vagy sok az üzemanyag vagy kevés, vagy a levegő, nem tudom, esetleg nem tudnál ebben segiteni?
Akkor határozottan megérte nekiállni, ha ezzel megszűntek a reggeli nyűgök.
Még jó, hogy az enyém injektoros és megúszok ilyen tisztítási mókákat!
Útvonal: nagyon rászoktam a Dobogókő, Visegrád, Börzsöny hármasra (ezt egyébként nagyon tudom ajánlani) és nézegettem, hogy mi van még itt a környéken és ez lett a vége.
Kicsit olyan, mint 1, az oldalán fekvő Ufo...
Jelentem a motor jobban muzsikál mint új korában!
Ja és mostmár hajlandó beindulni is reggelente.
Tettem fel képeket a galériámba is.
Az útvonal részemről OK!
Hogy állsz a szííjjel szedés
Az király, akkor már 2-en benne lennénk a jövő hétben. Majd kitalálunk valami útvonalat...
Ha már útvonal, van valakinek tapasztalata (leginkább útminőséget illetően) ezen a környéken:
http://g.co/maps/tk8wy
Leginkább a Zsámbék és Bajót közti részre lennék kíváncsi, a többit ismerem.
Tekergesd körbe a kereket és figyeld az alsó láncsort,h nem mozog-e fl s le közben nagyon.
Ha igen akkor kuka,mert nem egyenletesen nyúlt meg.
Nézd meg azt is,h hogyan fekszik rá a lánckerékre. Tudod-e mozgatni rajta. Ha igen akkor szintén kuka. Persze kerekekkel egyetemben.
Itt nézelődj lánc ügyben: Pinkmotors
Futár házhoz is viszi másnapra.
Valóban kicsit kripta hangulat uralkodik itt.
De nagy csönd van itt... Volt mostanság valaki valamerre?
Én ma megyek egy rövid kört, be a suliba, majd vissza!
Remélem jó idő lesz!
Hétvégén olajcsere, jövőhéten hétvégén el lehetne gurulni valamerre...
Most viszont ki kell szellőztetnem a fejem, így most jöhet egy gyors Dobogókő!
Elérhetőség az adatlapon.
Egy dbig nem fogunk együtt gurulni mert szííjjel szedtem a gépemet.
A karbik folyton összepisálták magukat. Az alkatrész meg nem ér ide két nap alatt. De ha kész lesz,megyünk Dobogókőre és én fogok elöl menni egyedül